Ko će na klupu Zvezde ako Šakota ode? Nije Radonjić jedini kandidat

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
22:47
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Što je najvažnije, crveno-beli će imati dovoljno vremena da donesu najbolju odluku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

S obzirom da je sezona u Evroligi i ABA ligi poništena, a da se Superliga neće ni igrati, čelnici crveno-belih već mogu polako da počnu sa pronalaženjem kadrovskih rešenja za narednu sezonu.

Utisak je da će prva promena biti na klupi i da će iskusnog Dragana Šakotu tokom leta zameniti neki drugi stručnjak, o čemu smo i tokom dana pisali.

''Kurir'' je večeras otkrio nova saznanja na tu temu, a prema tim informacijama, Zvezda će birati između Dejana Radonjića i Saše Obradovića.

Dejan Radonjić je u periodu od 2013. do 2017. godine osvojio po tri trofeja u ABA ligi, domaćoj Superligi i Kupu Koraća, pod njegovim vođstvom Zvezda je ostavila i vrlo dobar utisak u Evroligi i nema sumnje da bi ga navijači rado videli ponovo na toj poziciji posle odlaska iz Bajerna.
-
Baner 1

S druge strane, Saša Obradović je ove sezone vrlo uspešno vodio ekipu Monaka, sa kojom je u trenutku prekida sezone bio prvi u Francuskoj, dok se u Evrokupu plasirao u četvrtfinale.

Ipak, sada je neizvesno da li će se dogovoriti sa čelnicima kluba o ostanku i naredne sezone, ili bi Zvezda eventualno mogla da iskoristi ovu dugu pauzu da ga ubedi da dođe na njenu klupu.

U svakom slučaju, tek posle definitivne odluke o treneru, Zvezda će angažovanije krenuti u formiranje rostera ekipe za sledeću sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke