Ko će igrati F4 Evrolige? Teu nedostaje jedan delić da kompletira mozaik

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.03.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Los Anđeles Klipersa tvrdi da i dalje prati dešavanja u Evroligi i otkriva koga očekuje na završnom turniru u Beogradu.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Uprkos obavezama koje ima i vremenskoj razlici u odnosu na Evropu Miloš Todosić i dalje uspeva da isprati šta se dešava u najkvalitetnijem međunarodnom klupskom takmičenju na "Starom kontinentu".

"Pratim kad god imam vremena. Vidim šta se dešava i upućen sam u rezultate, a nadam se da ću moći da dođem na fajnal-for u Beogradu", rekao je Teodosić.

Srpski internacionalac igrao je tri puta u finalu Evrolige, a jednom je imao tu čast da podigne trofej. Svoje bivše klubove i ove sezone vidi na završnom turniru.

"CSKA, Olimpijakos i Fener su tri najveća favorita za plasman na fajnal-for i osvajanje trofeja. Zaista ne znam ko će biti četvrti učesnik", dodao je Teo.

Svim ljudima u Srbiji i Evropi koji ostaju budni do kasno ili se bude tokom noći da bi gledali partije srpskih internacionalaca iz redova Klipersa Teo je poslao sledeću poruku.

"Srećan sam kada čujem da ljudi ustaju rano ili ostaju budni da bi gledali naše utakmice. Dugujemo im veliku zahvalnost, a poruka je da ćemo učiniti sve da im vreme koje izdvajaju zbog nas učinimo što zabavnijim", zaključio je Teodosić.

Srpski plejmejker preselio se prošlog leta u najjaču ligu na svetu, a u svojoj debitantskoj sezoni u NBA beleži prosek od 9,2 poena, 4,9 asistencija i 2,9 skoka po utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
19:43

Fali samo njegov FMP, ali nece to i da kaze:-D

avatar
Ponos Srbije
Monday, 19.03.2018
20:58

igokea partiyan ce igrati final four Lige Sampiona.. nije se plasirao ? Onda nista..

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
23:01

Lige sampiona, ej...

avatar
Ponos Srbije
Monday, 19.03.2018
20:58

igokea partiyan ce igrati final four Lige Sampiona.. nije se plasirao ? Onda nista..