KLS - Veče surovih pobednika, Radnički nemoćan protiv sjajnih Čačana

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net

Lider Košarkaške lige Srbije opravdao ulogu favorita u kragujevačkoj hali ''Jezero''. Sjajna partija i ekipe Tamiša, ubedljivi i Vršac i Dinamik.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Večeras je odigrana većina utakmica 23. kola Košarkaške lige Srbije, a svi pobednici bili su više nego ubedljivi protiv svojih rivala.

U kragujevačkom ''Jezeru'', vodeći Borac je savladao domaću ekipu Radničkog sa 107:78, što je Čačanima 19. pobeda ove sezone u KLS, a Radničkom 19. poraz.

Nije bilo nikakve neizvesnosti, gosti su već u prvojh četvrtini stekli 16 poena prednosti i do kraja su rutinski završili posao.

Reprezentativni plejmejker Ilija Đoković bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 23 poena, a zapažen je bio i Uroš Čarapić sa 17 poena.

U Radničkom bolji od ostalih bio je trio Pavlović (18 poena, devet skokova), Kolmen (17) i Jovanović (16 poena).

Dinamik je prekinuo seriju poraza i večeras je na svom parketu savladao ekipu Spartaka sa 98:70. Đurasović i Stevanović su sa po 18 poena bili najbolji u pobedničkoj ekipi. Kod gostiju Vuk Karadžić sa 22 poena.

Ni trećeplasirani Vršac nije dozvolio bilo kakvo iznenađenje. Vrščani su savladali OKK Beograd sa 92:55, uz 21 poen Stefana Đorđevića.

Tamiš je, poput Borca, bio ubedljiv u gostima, a večeras je slavio protiv domaćeg Beovuka sa 107:73. Smiljanić je sa 18 poena bio najefikasniji u ekipi Tamiša, Knežević je upisao 17, a Savić 16 poena. Kod domaćih Grušanović 23 poena.

Večeras su još igrali Dunav i Sloga, a domaći tim je slavio sa 87:74.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke