KLS - Šta kažete na najbolje poteze domaćeg prvenstva?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.11.2016.
15:27
Izvor: Sportske.net

Srbija odavno nema košarkašku ligu kakva dolikuje aktuelnim viceprvacima sveta ali se čak i takvim okolnostima na parketima širom zemlje mogu videti kvalitetne predstave i lepi potezi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaška liga Srbije nekada je mogla da se podiči kvalitetom koji je počeo da iščezava od trenutka osnivanja regionalnog šampionata.

Svojevremeno su najveći košarkaški centri u Srbiji bili takmaci Partizanu i Crvenoj zvezdi ali već dugo u domaći šampionat nema težinu iako smo zvanično druga košarkaška reprezentacija sveta i srebrni na Olimpijskim igrama.

Da se na parketima širom Srbije može još uvek videti ponešto lepo i vredno pažnje posvedočiće oni koji redovno prate Košarkašku ligu Srbije, premda je kvalitet ovog takmičenja slabašan.

Posle pet odigranih kola u Košarkaškoj ligi Srbije na tabeli vodi Dinamik sa skorom 4-1, a ekipi Miroslava Nikolića parira subotički Spartak koji ima identičan skor.

Ukoliko vas interesuje kako na srpskim košarkaškim terenima izgledaju najlepši potezi, predlažemo da bacite pogleda na TOP 5 izvedbi sa mečeva odigranih prethodnog vikenda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke