KLS - Radnički proigrao ali i dalje čeka na pobedu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.11.2017.
22:56
Izvor: Sportske.net

Šok terapija i promena trenera definitivno su dobro uticali na igrače kragujevačkog Radničkog koji su večeras bili jako blizu prvog trijumfa u domaćem prvenstvu.

sportske.net/Mihajlo Vidojević
sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Zavesa na šesto kolo Košarkaške lige Srbije (KLS) spuštena je u SPC "Vojvodina" u Novom Sadu gde je domaći sastav ugostio Kragujevački košarkaški klub Radnički.

Bio je to okršaj dva tima koji se nalaze na začelju tabele, a više razloga za zadovoljstvo posle večerašnjeg susreta imaće ekipa Vojvodine koja je slavila rezultatom 87:81 (10:18, 26:20, 25:20, 26:21).

Promena na klupi Radničkog posle poraza od zemunske Mladosti pozitivno je uticala na ekipu tako da je na gostovanjima Vršcu i Vojvodini viđena mnogo bolja igra, ali je problem što se i dalje čeka na rezultate.

Večeras je tim Bojana Kusmuka pokazao verovatno najbolju igru od početka sezone i prava je šteta što Kragujevčani nisu uspeli da održe intenzitet tokom svih 40 minuta. Gosti su na poluvremenu imali dva poena prednosti, ali su u nastavku poklekli i doživeli šesti vezani poraz.

Domaće je do druge pobede u šampionatu vodio Krsto Bjelica sa 25 poena, 8 skokova i 6 asistencija, a najefikasniji u redovima Radničkog bio je Strahinja Jovanović koji je meč završio sa 23 postignuta poena i 4 asistencije. Rajko Kljajević dodao je 17, a Đorđe Milosavljević 16 poena u porazu gostiju iz Kragujevca.

Radnički posle šest mečeva ostaje na dnu tabele sa kraljevačkom Slogom koja takođe ne zna za pobedu. Narednu utakmicu tim Bojana Kusmuka igra na svom terenu protiv Dinamika. Taj meč na programu je u sredu od 16.30.

Rezultati 6. kola KLS:

petak
Subotica: Spartak - Dunav 87:71

subota
Beograd: Dinamik VIP PAY - Vršac 89:70
Beograd: OKK Beograd - Tamiš 61:74
Valjevo: Metalac - Mladost 85:66
Čajetina: Zlatibor - Sloga 89:63
Čačak: Borac - Beovuk 72 85:80

nedelja
Novi Sad: Vojvodina - KKK Radnički 87:81

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 20.11.2017
00:15

Ово је била прилика за прву победу само таква, они су до овог меча били бољи за једну победу од нас, али шта да се ради ... Помози Боже да у среду победимо, али биће баш тешко !