KLS ponovo u problemu, Dinamik poslao ultimatum!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.08.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net, Blic Sport

Uskoro počinje takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a jedan učesnik je neizvestan neposredno pred start nove sezone.<

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Dinamik će naredne srede saznati da li će u ovoj sezoni nastupati u Košarkaškoj ligi Srbije ili u Drugoj ligi Srbije, piše Blic.

Beograđani bi trebalo da igraju u najelitnijem srpskom košarkaškom takmičenju, ali problem predstavlja hala "Dinamik Arena".

Ona ima 500 sedećih mesta, a prema propozicijama KLS svaka hala mora da ima minimum 750 mesta.

Iz kluba su najavili da će istupiti iz Košarkaške lige Srbije ako im se ne dozvoli da svoje domaće utakmice igraju upravo u toj hali.

"Dinamik igra 30. avgusta protiv Igokee prijateljski meč u našoj hali na Dorćolu, a potom dve pripremne utakmice sa Crvenom Zvezdom (2. septembra) Mega Bemaksom sredinom meseca. Naši navijači su se uželeli košarke i prošle godine je bilo nekoliko nezaboravnih utakmica na Dorćolu."

"Nadamo se i ove sezone da će biti puna hala uprkos tome što imamo malih problema oko dobijanja dozvole za igranje Košarkaške lige Srbije u "Dinamik areni" zbog manjeg broja sedišta za gledaoce”, rekao je predsednik najmlađeg člana Druge ABA lige Velibor Jojić, prenosi Blic.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 26.08.2018
19:09

Koji krš od kluba, 750 sedišta ima školska sala u mom selu.

avatar
Brainless
Monday, 27.08.2018
10:47

ne mozes ti to razumes jer si sa sela iako verovatno zivis u gradu, te si i sam to selo napusti, u gradovima je malo drugacije oko gradnje, znas imam mnogo manje mesta, posebno na dorcolu, koji je jedna od urbanijih zona jako blizu centra prestonice