KLS - Metalac iznenadio Dinamik na startu 9. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.11.2017.
19:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Metalca upisali su četvrtu vezanu pobedu u domaćem prvenstvu, pošto su na otvaranju devetog kola kao gosti savladali ekipu Dinamik VIP PAY.

druga.aba-liga.com/Dynamic VIP PAY
druga.aba-liga.com/Dynamic VIP PAY

Povezane vesti

Četvrtom vezanom pobedom u Košarkaškoj ligi Srbije, a sedmom u devet odigranih utakmica, valjevski Metalac izbio je na čelo tabele domaćeg šampionata.

Metalac je na otvaranju 9. kola Košarkaške lige Srbije kao gost savladao Dinamik VIP PAY rezultatom 93:83 (19:22, 28:11, 25:22, 21:28) i sada deli prvo mesto na tabeli sa današnjim rivalom.

Gosti iz Valjeva imali su danas više raspoloženih igrača i to je jedan od glavnih razloga što su na Dorćolu uspeli da iznenade ekipu Olivera Popovića.

Bivšeg ABA ligaša do trijumfa je predvodio Aleksandar Vasić sa 20 poena, 2 skoka i 3 asistencije, a pratio ga je Đorđe Kaplanović sa 18 poena, 9 skokova i 4 asistencije.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Nemanja Krstić (24 pts, 8 sk, 3 as) ali bivši reprezentativac nije imao adekvatnu pomoć svojih saigrača tako da je samo još Božo Đurasović bio dvocifren sa 13 poena i 3 skoka.

Obe ekipe nakon devet odigranih utakmica imaju skor 7-2 i nalaze se na čelu tabele Košarkaške lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke