KLS - Deleon izekao prve kazne, tu su i opomene zbog helanki, dresova, koševa...

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.10.2017.
15:38
Izvor: Sportske.net, kls.rs

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon registrovao je postignute rezultate prvog kola, ali i izrekao prve kazne u novoj sezoni.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kada su u pitanju novčane kazne, najgore su prošli košarkaši Dinamika Milosavljević i Đurasović, kao i igrač Dunava Miljković. Svi oni su zbog tehničkih greški kažnjeni sa po šest hiljada dinara.

Takođe, nekoliko klubova je opomenuto iz različith razloga, što možete u nastavku da pročitate u ''Ostalim napomenama''.


Odluke

 - Igrač KK DINAMIK VIP PAY, M. Milisavljević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- Igrač KK DINAMIK VIP PAY, B. Đurasović, kažnjava se novčanom kaznom od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

- Igrač KK DUNAV, A. Miljković, kažnjava se novčanom kaznom od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.


Ostale napomene

– Opominje se KK Borac da obezbedi da se crvene led lampe na tablama pale samo pri isteku četvrtina i produžetaka a ne pri isteku 24 i 14 sekundi

– Opominje se KK Zlatibor da do sledeće utakmice kada je domaćin obavezno obezbedi koševe koji su udaljeni od čeone linije najmanje 2 metra

– Opominje se OKK Beograd da popravi sirenu do sledeće utakmice kada je domaćin

– Opominje se KK Beovuk 72 da do sledeće utakmice kada je domaćin postavi ogradu ispred tribine

– Opominje se OKK Beograd da obezbedi da helanke (steznici) koje nose igrači budu beli, crni ili u boji dresa, ali da kod svih igrača budu jednobrazni

– Opominje se KK Spartak da do sledeće utakmice obezbedi dresove sa tačnim prezimenima igrača koji u njima igraju

– Opominje se KK Zlatibor da do sledeće utakmice kada je domaćin popravi semafor u delu gde se označavaju iskorišćeni tajm auti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke