KLS - Borac vezao petu u nizu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.02.2018.
17:53
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Borca iz Čačka upisali su petu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu i izjednačili se sa vodećim Dinamikom po učinku.

druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić
druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić

Povezane vesti

Na otvaranju 19. kola Košarkaške lige Srbije Borac je kao gost savladao ekipu Beovuka rezultatom 89:76 (25:23, 16:18, 23:18, 25:17) i tako vezao petu pobedu u domaćem šampionatu.

Čačani su na Kupu Radivoja Koraća bili jako blizu senzacije ali su posle produžetaka eliminisani od Crvene zvezde mt:s već u četvrtfinalu zbog čega su imali dovoljno vremena za pripremu današnje utakmice.

Beovuk je tokom prvog poluvremena uspeo da održi rezultatski egal protiv objektivno kvalitetnijeg rivala, ali su u nastavku stvari došle na svoje mesto.

Borac je u drugom poluvremenu pokazao veći napadački potencijal i ubacio 48 poena što je i napravilo razliku u krajnjem skoru.

Goste su do petnaeste pobede u domaćem prvenstvu predvodili Uroš Čarapić (19 pts, 5 sk), Nemanja Todorović (17 pts, 7 sk) i Uroš Dimić (14 pts, 4 sk), dok je u poraženom sastavu dominirao Nemanja Bezbradica sa 21 poenom i 7 skokova.

Treba reći da je Borac nastupio bez pomoći reprezentativca Ilije Đokovića koji je sinoć otišao na prozivku selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke