Ključni igrač Reptorsa u Klipersima, Karmelo potpisao, onda i Srbin Džon, ne može bez Bogdana!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.11.2020.
08:34
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo ove noći?

AP Photo/Ashley Landis, Pool
AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

Svi koji prate NBA ligu sa velikom dozom opreznosti prate trenutna dešavanja među slobodnim agentima, pratimo Vojnarovskog, Hejnsa, Mekmahona i ostale novinare koji izveštavaju pre svih ostalih o trejdovima koji se dešavaju ovih dana.

Danas je drugi dan za slobodne agente, a desilo se nekoliko zanimljivih potpisa.

Prvi najzanimljiviji jeste - Serž Ibaka, on je potpisao ugovor sa Klipersima na dve godine za 19 miliona dolara.

Sinoć smo vam pisali da je Milsap potpisao novi ugovor sa Denverom i imaće skoro duplo manje novca (10 miliona dolara) u predstojećoj sezoni, a jedan od bitnijih potpisa jeste i onaj Redžona Ronda.

Rondo je novi košarkaš Atlante, imaće 15 miliona dolara u naredne dve godine. Ejveri Bredli je takođe napustio Lejkerse i prešao u Majami na dve godine i za platu od 11,6 miliona dolara za te dve godine.

Za Hejvorda smo vam pisali sinoć, a napomenimo i da je sa ekipom Memfisa od noćas i Džon Končar, Amerikanac srpskog porekla.

Lejkersi su završili posao oko ostanka Kentavijusa Kaldvela-Poupa na  3 godine za 40 miliona dolara, a Bred Vonamejker je novi član Golden Stejta.

Davis Bertans je još juče potpisao ugovor sa Vašingtonom na 5 godina za 80 miliona dolara, a šta se dešava sa Bogdanom Bogdanovićem?

Trenutno je prvi na listi među slobodnim agentima od onih sa najvećom platom u prethodnoj sezoni, čekamo njegov novi klub, a danas se u igru uključila i Indijana.

Atlanta je već odavno zainteresovana, i trenutno su te dve ekipe one koje najviše žele Bogdana. Lejkersi su najverovatnije otpali.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke