Klipersi stigli "-25", ali je trenerov sin sve uprskao!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.11.2017.
00:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaši LA Klipersa su napravili neverovatnu seriju, ali to nije bilo dovoljno za trijumf protiv Hita.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Četa Doka Riversa bila je na pragu upisivanja nestvarnog trijumfa, ali su na kraju ponajviše zahvaljujući Ostin Riversu poraženi od Majamija rezultatom 101-104.

Gosti su od starta zaigrali bolje, poveli su sa 14 razlike pred drugu deonicu. Nastavili su u istom ritmu i u drugom kvartalu,, stigli i do +19, da bi na odmor otišli sa 13 poena viška.

U trećoj četvrtini Klipersi nisu postojali, Majami dolazi do 25 poena prednosti, na kraju sa 23 poena suficita odlaze u odlučujućih 12 minuta.

A onda, nestvaran razvoj dešavanja u "Stejpls centru". Klipersi prave seriju 16-0, koja se potom nastavlja u seriju od 29-4, kojom domaćin dolazi do preokreta!

Usledila je rezultatska klackalica, Klipersi su imali priliku da se na 17 sekundi do kraja odlepe na tri poena viška, ali je Ostin Rivers, sin trenera Doka, promašio dva bacanja!


U narednom napadu Džejms Džouns odlazi na liniju penala, bio je polovičan, te su gosti sa Floride stekli pola koša prednosti na osam sekundi do kraja.

Grifin je potom promašio trojku i tu je sve bilo gotovo, pobedu "Vreline" je sa penala samo potvrdio Džoš Ričardson.

Dragic Dzordan Klipersi Majami

Pobednički sastav predvodio je Hasan Vajtsajd sa 21 poenom i 17 skokova, pratili su ga Tajler Džonson sa 19 poena, Vejn Elington sa 17, kao i Džejms Džonson i Džoš Ričardson sa 14, dok je 12 poena dodao Goran Dragić.

U poraženom sastavu 23 poena Grifina, 22 je dodao Lu Vilijams, dok se na 12 zaustavio tragičar Ostin Rivers. Po 10 su dodali DeAndre Džordan (19sk), kao i Vili Rid.

Klipsi sada imaju skor 5-4, dok Majami ima 4-5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Monday, 06.11.2017
03:37

Uzbudljiva zavrsnica bila,onaj lik (ne pamtim mu ime) prvo ukrade loptu,iznudi faul pa omasi oba bacanja. Prvo je izgledalo da ce biti heroj a oni izgubise zbog njega.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 06.11.2017
01:33

Ti si cerko tatin sin...Inace, I Kris Pol je otisao iz Klipersa zbog Ostina. Dok je odbio da u trejd za Karmela ukljuci svog sina, zato jeje Kris otisao.