Klipersi ostaju bez važnog igrača

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.05.2017.
14:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u SAD, jedan od igrača koji će ovog leta postati slobodan u izboru sredine, neće produžiti saradnju sa timom iz El Eja.

Beta/AP Photo/David J. Phillip
Beta/AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Los Anđeles Klipersi su završili sezonu, ispali su od Jute u prvoj rundi plej-ofa, serija je okončana pobedom Džezera u majstorici.

Taj susret bio je i poslednji u karijeri Pola Pirsa, koji je još ranije tokom sezone najavio povlačenje, te Klipersi ostaju sa rupom na klupi.

Mogli bi da ostanu bez još jednog igrača, koji je imao daleko bitniju rolu od Pirsa, kako Džej Džej Redik, Kris Pol i Blejk Grifin imaju opciju da ovog leta promene sredinu.

Jasno je da će fokus biti na zadržavanju Grifina i Pola, te će Redik najverovatnije napustiti ekipu.

Iskusni 32-godišnji šuter je u Klipersima od 2013. godine, poznato je da zarađuje oko 7 miliona dolara na godišnjem nivou, a kako je izrazio želju za značajnom povišicom, nema sumnje da će uprava odustati od pokušaja da ga ubedi da ostane, već će se okrenuti zadržavanju Grifina i Pola.

Redik će dakle od naredne sezone nositi nove boje, američki mediji procenjuju da bi usled povećanja "seleri kepa" mogao da dobije ugovor koji će mu na godišnjem nivo doneti od 18-20 miliona američkih dolara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vekson
Wednesday, 03.05.2017
16:00

Koji ludak će njemu dati toliki novac po godini!? 10 miliona ne vrijedi taj njegov šut i ništa drugo...