Klipersi odlučili šta će sa Teodosićem!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 11.07.2018.
15:36
Izvor: Sportske.net

Pominjala se promena sredine, ali izgleda da do toga neće doći.

Beta/AP Photo/Reed Saxon
Beta/AP Photo/Reed Saxon

Povezane vesti

Nakon što je Deandre Džordan napustio Kliperse, sada ovaj NBA tim ima prostora u svom budžetu da zadrži srpskog plejmejkera.

Deandre Džordan je nakon 10 sezona provedenih u klubu prešao u Dalas.

Čak i nakon što su doveli Embu Mutea, Klipersi imaju plate u visini od 118 miliona dolara, što je 5,7 miliona ispod limita za plaćanje poreza, a 11,8 miliona dolara ispod luksuznog poreza.

Ovo znači da će Miloš Teodosić i naredne sezone igrati u NBA ligi, i da se definitivno neće vraćati u Evropu, makar ne ovog leta.

Srpski mađioničar je odigrao 45 utakmica za Kliperse. Sa njim u timu Klipersi imaju 29 pobeda i 16 poraza, dok su bez njega ostvarili samo 13 pobeda u 37 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 12.07.2018
13:09

Da je ostao u evropi da dominira, nego eto... ode u NBA da se sprdaju sa njim

avatar
ludjak
Thursday, 12.07.2018
00:48

moraju nekog otpustiti, pun im je roster... teo, beverli i cj viliams imaju negarantovane ugovore i najverovatnije ce otpustiti dvojicu sa negarantovanim ugovorima....

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 11.07.2018
17:11

Neko me je zestoko isprozivao kada sam rekao da Milos nema fizikalije za NBA i da ce mu biti losa sezona. Jeste da se kosarka igra glavom i mnogi igraci nisu specimenti a Hall of fame ih ceka ali razlika je - gledati jednog Krisa Pola ili ranije Stiva Nesa pa jos ranije Dzona Stoktona, oni su odrasli u sistemu koji se igra u NBA i razumeju ga. Milos je odlican igrac ali evropski tip i jednostavno tih par atraktivnih dodavanja ne moze da kupi losu odbranu, nedostatak brzine i sumnjiv procenat suta sa distance. Mnogo bolji evropski igraci su prosek NBA lige - u pitanju su razliciti sportovi ako mene pitate.

avatar
ludjak
Thursday, 12.07.2018
18:22

za divno cudo poceo je da igra kakvu takvu odbranu u nba.... slazem se sa tobom, ako nista trebao je ranije da ode da bi imao vremena da se prilagodi, ovako u 30oj to tesko da ce da stima, plus na sve to u cska je imao u ugovoru da ne mora da trenira u teretani, sto je u nba van svake pameti.... najbolje za njega sada lepo pravac kod zelimira, i da ga ne boli glava

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 12.07.2018
23:20

Ta neka prica, jos par sezona ko Spanulis na znanje i klasu u evropi da poosvaja sve MVP titule i sve sto moze i penzija.

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 11.07.2018
16:21

Verujem da će sledeća sezona biti mnogo bolja za Teodosića. Prošle je imao nekoliko povreda koje su ga omele u napretku, sad će, nadam se, imati više prostora da se pokaže. Sve u svemu, ostavio je dobar utisak po dosadašnjim igrama.

avatar
Marko Stankovic
Thursday, 12.07.2018
09:53

Uz sva postovanja prema teodosicu ali njega su bukvalno samleli u NBA , nije on za tamo. On je odličan evropski igrač neka se vrati u evropu i neka dominira .