Kladionice reagovale, Lebron odlučio?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.06.2018.
07:32
Izvor: Sportske.net

Geri Pejton natuknuo odluku, Dvejn Vejd takođe potvrdio šta je prioritet najboljeg igrača današnjice. Za Vojnarovskog ovo je najlogičniji izbor...

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Lebron Džejms je sve bliži odluci.

Kako sada stvari stoje, ako pođemo od toga da će porodica, kako je rekao diktirati njegov sledeći klub, čini se da je blizu Lejkersa.

Naime, njegov najstariji sin Lebron džunior ili "Broni", kreće u srednju školu Sijera Kanjon u Los Anđelesu.

"Svakako da je Lebronu to prioritet, on je tip roditelja koji o svemu vodi računa, mislim da će to odlučiti", kaže legendarni Geri Pejton.

U toj školi će "Broni" biti sa sinom Skotija Pipena i naslednikom još jedne bivše zvezde Kenijona Martina.

Reagovali su i kladioničari, Lejkersi koji imaju prostor da dovedu Lebrona su sada prvi favoriti, ispred Siksersa, Hjustona i Bostona.

Adrijan Vojnarovski kaže da su Lejkersi logičan izbor, imaju prostora da potpišu ugovor, dovedu još jednu veliku zvezdu i oko Lebrona i verovatno Pola Džordža ili Krisa Pola, Lebronovog prijatelja, okupe odličan tim.

LaVar Bol, kontroverzni otac Lonza Bola tvrdi da je siguran da će se to desiti.

Navodno je jedan od funkcionera, neimenovanog tima sa Zapada, pretpostavlja se Hjustona, pustio informaciju da je sve gotovo da je Lebron odbio Roketse i prelomio, ide u Los Anđeles.

I Dvejn Vejd smatra da je Lebronov izbor više pitanje života i porodice, nego košarke, nagoveštavajući upravo scenario u kome će se "Kralj" preseliti na Zapad i u Los Anđeles gde već ima kuću i namerava da živi kada završi karijeru.

U svakom slučaju, ovih par nedelja do odluke biće zaista vreme velikog isčekivanja, kako mnogi kažu, od toga gde ode Lebron zavisiće dešavanja u ligi u narednih pet godina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Wednesday, 13.06.2018
16:14

Uz Lebrona i Dzordza i tim koji vec imaju lejkersi Ingram,Bol,Randl mislim da ce konacno dominacija Duranta i drustva biti prekinula.. jer lejkersi i bez Lebrona su dobijali Woriorse i uvek im kao domacini stvarali probleme,iako nisu tako jaki koliko ce biti jaki sa Lebronom i Dzordzom.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 15.06.2018
18:37

O cemu pricas ti...Prvo ingram da igra uz lebrona i dzordza ne moze nikako..Bol postaje potpuno neupotrebljiv jer je lopta kod Lebrona,Randl je solidna role opcija i to je to..Ne da ne mogu da dobiju voriorse nego je pitanje mogu li u finale konferencije da odu uopste,a vj ne mogu pored hjustona i pelikansa...Ako razmislja o tituli Lebron sigurno lejkerse nece izabrat..ako oce titulu poci ce ili u san antonio ili hjuston

avatar
Adi237
Saturday, 16.06.2018
13:03

Prvo Lejkersi ovakvi kakvi jesu u regularnoj sezoni su dobijali Worirse. Drugo Lebron,Dordz i Lilard iz San A. treba da dodzu jer hoce da sklope tim koji ce Woriorse dobiti. Kako ce se sklopiti tim ne znam vidjet cemo ali je cilj uzet to finale.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 13.06.2018
15:11

Istok nikad slabiji onda...

avatar
Scholes
Wednesday, 13.06.2018
11:26

Onda je ovo verovatno bio poslednji put da gledamo Lebrona u finalu.