Kladioničar poludeo zbog Dragića, dobio je odgovor kakav zaslužuje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.11.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Goran Dragić odlučio je da odgovori kladioničaru koji ga je na tviteru vređao zbog učinka na utakmici sa Detroit Pistonsima.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaš Majami Hita Goran Dragić odlučio je da odgovori na sramotnu poruku koju je jedan, rekli bismo kladioničar, ostavio na "Tviteru".

Poruka je napisana u nedelju popodne, uoči duela Detroit Pistonsa i Majami Hita koja je počela od 22 časa po srednjeevropskom vremenu.

Da li je u pitanju frustracija zbog nekih prethodnih iskustava ili nešto drugo, tek, kladioničar iz Makedonije poručio je Goranu Dragiću sledeće:

"Znaš svoju granicu koliko treba da daš majmune jedan!!!!!!", stoji u tvitu.

Pošto je korisnik pomenute društvene mreže bio toliko "fin" da označi Gorana Dragića u svom tvitu, slovenački internacionalac odlučio je da mu odgovori tokom današnjeg dana.

"To je bilo samo za tebe!!! Srećan ti rođendan", napisao je Dragić.

Slovenac je upotrebio dva različita emotikona, a verujemo da će vam prvi objasniti šta misli o ovom "ljubitelju košarke" koji ga je prozivao bez razloga.

Detroit Pistonsi su savladali Majami rezultatom 112:103 a Goran Dragić je meč završio sa 18 poena, 4 skoka i 7 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke