Kladio se na Teodosića, hoće li ćerka upisati fakultet!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.10.2017.
14:31
Izvor: Sportske.net

Ovo su velika očekivanja, da vidimo kako stoje stvari...

Beta/AP Photo/Marco Garcia
Beta/AP Photo/Marco Garcia

Povezane vesti

Njega niko nije pominjao, ali posle predsezone, stvari su se promenile.

Naime, Miloš Teodosić je na kladionicama rangiran među igračima koji bi mogli da budu novajlija sezone u NBA.

Njegovi Klipersi sezonu otvaraju gradskim derbijem u četvrtak protiv Lejkersa, a kako Teo kaže, sve je spremniji, bolje šutira i privikava se na ekipu. U predsezoni je bio sjajan, videćemo kako će to izgledati sutra na debiju.

Mogao bi ove sezone da pomogne jednom Amerikancu koji je na tviteru objavio da je investirao u budućnost svoje ćerke kladeći se na Teodosića.

Naime, iako je u evropskim kladionicama kvota znatno manja, oko 13 na našeg igrača u slučaju da bude ruki sezone,  u Americi je izvesni novinar Njujork Tajmsa "uzeo Tea" na kvotu veću od 30.

Naš as nije tako dobro rangiran, tek je 15. i ispred njega je čak i Bogdanović. Na evropskim kladionicama je suprotno, ispred Tea su jedino, Simons, Lonzo Bol, Tejtum, Markel Fuls i Kajl Kuzma koji je imao sjajnu predsezonu.

U svakom slučaju, hrabra opklada, mnogo će toga zavisiti od minutaže Srbina, odnosno poverenja koje u njega bude imao Grifin. Mediji veruju da će biti starter, deliti minutažu, ali ako Klipersima krene dobro, postoji šansa i to ne baš mala, kao što kvota pokazuje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke