KK Partizan u novu sezonu ulazi sa novim grbom

Autor: Pavle Knežević
petak 31.08.2018.
14:37
Izvor: Sportske.net

Predsednik kluba najavio i objasnio promenu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan ulazi u novu sezonu sa još jednom velikom promenom - novim grbom! Predsednik crno-belih objavio je na Tviteru fotografiju novog grba, sa dve srebrne i jednom zlatnom zvezdicom uz objašnjenje.

Dve srebrne zvezdice za 20+ titula prvaka i jedna zlatna koja simbolizuje osvajanje Kupa šampiona!", napisao je Mijailović.

Partizan je do sada osvojio 21 titulu prvaka države.

No, igrači Partizana najverovatnije neće nositi ovaj grb na dresovima. Propozicije takmičenja kažu da grb mora da bude veličine 12 puta 12 centimetara, što ne ostavlja prostora za Zvezdice.

Kako je Sportskim rečeno u klubu, te zvezdice će se najverovatnije nalaziti na poleđini dresova, iznad državne zastave pri vrhu. Novi grb će se koristiti gde god je primenljivom. Na primer, na zvaničnim dokumentima, na centru igrališta, na zvaničnim majicama i tako dalje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 31.08.2018
15:34

Još da obese dresove i fotografije velikih igrača, legendi Partizana, počev od Kiće (Dragana Kićanovića) i Praje (Dražena Dalipagića). Povlačenje dresova je bezveze, jer recimo, već na petici ih je nekoliko. Tako da samo učiniti počast bez povlačenja brojeva. Zašto to nije učinjeno ranije, ne znam, ali se radilo očito o velikim sujetama ljudi iz kluba da dvojica NAJVEĆIH ne dobiju zasluženo priznanje. Ostoja, ispravi nepravdu!

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
15:06

A sve tri zajedno za tri KRK koja smo osvojili jos za vreme stare Jugoslavije.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 31.08.2018
14:42

Zvanicni grb Partizana je bez zvezdica, zvezdice kao i svugde u svetu predstavljaju broj titula, evropskih trofeja, osvojenih grend slemova (u zavisnosti od sporta).

avatar
nemam pojma
Friday, 31.08.2018
21:28

Da mi imamo i tri KRK, što je bilo u rangu današnjeg Evrokupa.