KK Partizan: "Ovo je izdaja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
14:04
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Povodom jučerašnjih dešavanja u KK Partizan NIS šampion Srbije se oglasio zvaničnim saopštenjem za javnost i postupak Đorđa Gagića okarakterisao kao izdaju.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Navijače KK Partizan NIS u utorak je šokirala vest da je centar Đorđe Gagić zatražio raskid ugovora i poručio da više nema nameru da brani boje aktuelnog šampiona Srbije.

Košarkaški klub Partizan sinoć je samo kratko potvrdio da je Đorđe Gagić zatražio raskid saradnje a danas je na zvaničnom sajtu objavljeno saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

"Ovakav potez treba nazvati pravim imenom - izdaja. Ako se odabere trenutak kad je to najnezgodnije, onda se izabrao trenutak. To nije ni malo spontano, to je nečija računica.

Nije ni malo slučajno da nas napusti centar, kada smo ostali na toj liniji najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstalacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo.

Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi. Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik.

Eliminacija Partizana je u toku, prepoznatljiva matrica se sada prebacuje na košarkaški klub
" stoji u saopštenju KK Partizan NIS.

Posle Gagićeve odluke da napusti klub i isti tuži zbog zaostalih dugovanja crno-beli su na poziciji centra ostali desetkovani pošto praktično samo Nikola Milutinov igra na "petici".

Ostaje da se vidi kako će se aktuelna kriza prevazići a prava je sreća što Partizan NIS narednu utakmicu igra pred domaćim navijačima protiv slabašnog Levskog koji bi bio lak plen čak i za juniorski pogon kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke