''KK Crvena zvezda mts sa velikom tugom i žaljenjem obaveštava javnost...''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.08.2020.
15:54
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle današnje tragične vesti, Crvena zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Svi još uvek u neverici pratimo informacije povodom smrti Majkla Odža, ali sada se oglasila i Crvena zvezda i zvanično potvrdila ono što je u medijima od podneva objavljivano.

Zvezdino saopštenje povodom smrti 27-godišnjeg košarkaša u nastavku prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda mts sa velikom tugom i žaljenjem obaveštava javnost da je nekadašnji igrač našeg kluba  Majkl Odžo, iznenada preminuo je u petak u 27. godini života u Beogradu.

Majkl Odžo je rođen 07.01.1993. Godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017, kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u (sezona 2017-2018). Pohađao je poznati koledž Florida Stejt.

Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018-2019. Tokom dve sezone, noseći ponosno crveno-beli dres sa brojem 50 osvojio je srca svih Zvezdaša i dobronamernih ljubitelja košarke u našoj zemlji.

Ovaj veseli div koji je bio visok 216 centimetara i težak 147 kilograma u dresu Crvene zvezde osvojio je tri trofeja: Titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige. Zvanični ugovor sa KK Crvena zvezda mts istekao mu je 30.06.2020. godine, a klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima.

Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj.

Datum i mesto sahrane Majkla Odža biće saopšteni  naknadno.

Neka mu je večna slava i hvala!

KK Crvena zvezda mts''

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke