Kinsi: "Volim da igram protiv brata Bogdana"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.01.2016.
09:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši košarkaš Partizana koji se nedavno preselio u redove najljućeg rivala crno-belih tvrdi da se raduje utakmici sa Fenerbahčeom jer će ponovo imati priliku da zaigra protiv "svog brata" Bogdana Bogdanovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak dočekuju turski Fenerbahče u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige što će biti četvrti međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni.

Utakmica sa Fenerbahčeom ujedno će biti prilika da u crveno-belom dresu, na evroligaškoj sceni, debituje Terens Kinsi, bivši košarkaš Fenera i Partizana.

"Čeka nas teška utakmica, moramo da budemo fokusirani tokom celog meča i da ne gubimo previše lopti. Oni nemaju slabu tačku, ne možete tako lako da ih 'probijete', morate da budete strpljivi i da ih limitirate u napadu" objašnjava Kinsi za "Novosti".

Predstojeći okršaj sa Fenerbahčeom biće prilika da se Terens Kinsi ponovo sretne sa bivšim saigračem iz Partizana Bogdanom Bogdanovićem.

"Bogdan je moj brat. Otkako smo otišli iz Partizana često smo bili na suprotnim stranama terena. On je takmičarski nastrojen i volim da igram protiv njega" poručuje Kinsi.

Košarkaši Fenerbahčea danas stižu u Beograd a tokom večeri ih čeka trening, dok je utakmica zakazana za petak od 20 časova u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke