Kingsi u krizi - Divac održao "porodični sastanak"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
15:32
Izvor: Sportske.net

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac održao je sastanak sa igračima i stručnim štabom nakon sedmog poraza koji su "Kraljevi" zabeležili od početka sezone.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Nakon poraza od San Antonio Sparsa rezultatom 106:88 u "Slip Trejn Areni" upaljen je "crveni alarm" zbog čega je generalni menadžer Vlade Divac održao "porodični" sastanak.

Očekivalo se da će igrači međusobno razgovarati o rezlozima loših igara ali se sastanak pretvorio u veliko okupljanje tokom kojeg su i članovi stručnog štaba iznoslili svoja zapažanja.

"Igrači, stručni štab i čelnici kluba izneli su svoje stavove o učinku na početku sezone a bilo je reči i o odnosu prema dresu i klubu. Tako to ide, kada imate probleme u porodici onda sednete i razgovarate. Drago mi je što smo otvoreno pričali o svojim problemima" kazao je Vlade Divac.

Sakramento Kingsi doveli su u pitanje plasman u plej-of već u ranoj fazi sezone pošto je ekipa na prvih osam utakmica zabeležila samo jednu pobedu.

Narednu utakmicu "Kraljevi" igraju pred svojim navijačima u noći sreda na četvrtak, a protivnik će im biti Detroit Pistonsi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke