"Kil Bili" i njegov "mamba mentalitet" - Kako je Beron "zapalio" Čair!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.02.2020.
19:09
Izvor: Sportske.net

Američki košarkaš još jednom izrastao u junaka Crvene zvezde.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Doneo je poenima sa zvukom sirene titulu šampiona Srbije Crvenoj zvezdi Bili Beron, a sada je "crveno-bele" odveo i u finale Kupa Radivoja Koraća.

Loša veče Zvezde u Čairu, Mega je vodila tokom gotovo celog drugog poluvremena, a onda je u finišu na scenu stupio Bili Beron.

Sjajni šuter je prvo trojkom primakao Zvezdu na minus od dva poena u poslednjem minutu, da bi potom na sekundu do kraja susreta ubacio još jednu trojku za potpuni preokret i pobedu Zvezde u Nišu.

Baner

Još jednom je pokazao da je jedan od najboljih šutera u Evropi, ali i da ima "mamba mentalitet".

Pogledajte kako je srušio Megu i odveo Zvezdu u veliko finale Kupa Radivoja Koraća.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 15.02.2020
20:10

Mada su ove Kup utakmice nepredvidive, sve to stoji, i ovo nije nam prvi put da Megu dobijemo sa pola poena, ali ali ali??? Kako nije sramota ovakvo ponasanje nekoliko igraca Zvezde, pre svega mislim na Lorenca, Lazica, Simanica, Kuridzu, Odzo.....itd. Da li je neko strucan u ovoj mojoj jadnoj Zvezdi ove godine, sta se dogadja, u cemu je problem. Pazite Mega igrala sa 9 ajde neka bude 9, ubili nas ljudi, bukvalno drzali cas kako se bori za grb, ovi nasi manekeni kao da su bez srca, bez volje. Zapravo, zamislite kakav roster ima Zvezda a kakav Mega, ajde uporedite molim vas! Pa nama skoro ne igraju Dobric, Odzo, Simanic, Jovanovic, Perperoglu, a u zadnje dve tekme ne igra nam cak ni onaj mega star Lorenco. Ako Bog veliki se smiluje pa dobijemo ovaj KUP (jer kvalitetom zaista ne zasluzujemo), i slucajno ubodimo JACK POT osvojimo Aba Ligu, ja bih sve ove balvane lepo izbacio iz tima, i ubaci brate Radanova, Djordhevica, Uskokovica, Pecarskog, Lazarevica, sve mlade klince za nase Prvenstvo, pa ako j eosvojimo ok, ako ne, nikome nista, ionako je obezvredjena titula, ako se ne varam zadnji 4 godina je dobijamo pa sto? Srecno u finalu, i verujte ja nemam nikakva ocekivanja, jer sa ovakvim odnosom igraca jedino sto se plasim je da nam se ne desi neka bruka protiv Partizana u finalu, zato sto mislim da trenutno Partizan igra najkvalitetniju kosarku, i pozrtvovaniji su od ovih nasih, i vise vole da dobiju nego mi! Zao mi je jedino Dzenkinsa koji igra srcem. A da, samo jos oko kosa Bilija Berona, ja bih bio mnogo srecniji da nije usao, jer je Mega zasluzila da igra finale, ne mi, borbeniji su bili, pozrtvovaniji i jedva se sakupila grupa golobradih momaka, o odrzala lekciju jadnom nasem Evroligasu. To pisem kao naj okoreli Zvezdas. Prijatno

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 16.02.2020
02:52

ova pobeda nam je magareca usluga, bolj neocekivan poraz pa da se da otkaz coveku koji ne zasluzuje da penziju traacu na klupi zvezde i da se vrati radonja da uspostavi sistem i spasava sta se spasti moze.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 16.02.2020
14:12

Zvezdina sreca pa je trener mege osmislio taktiku odbrane od beronovog suta koji je garantovao pogodak.Beron se lepo koncentrisao,krenuo u svoju omiljenu akciju,neometan sutirao.Cak ni trener pocetnik ne bi tako ,,cuvao,,berona.Ali,onda finale ne bi bilo zanimljivo