Kešelj: "Za nas kalkulacije ne postoje"

Autor: Pavle Knežević
subota 17.02.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Iskusni igrač Zvezde kaže da se zna šta je cilj njegovog tima, dok Milko Bjelica kaže da ne treba ovaj turnir porediti sa prošlogodišnjim.

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Centar Crvene zvezde Milko Bjelica rekao je da tim danas protiv FMP-a bio mnogo ozbiljniji nego protiv Borca, dok je Marko Kešelj ocenio da u finalima nema izrazitog favorita.

"Videlo se danas da smo odigrali mnogo bolje ovu utakmicu. Ovo svakako nije naše najbolje izdanje, ali se videla razlika. Mislim da je i pristup bio mnogo bolji nego protiv Borca. Mislim da smo pokazali da dižemo formu za finale", rekao je Bjelica.

Zvezdaje danas pobedila FMP sa 98:82. U drugom polufinalu sastaju se Partizan i Mega Bemaks, šta očekuješ od finala?

"To su dve kvalitetne ekipe, a kad se igraju finala tu igrači daju mnogo više nego što bi dali u utakmici regularnog dela, pogotovo protiv nas će biti motivisani. Svesni smo šta nas čeka, bez obzira koji rival bude sutra, mislim da treba da igramo svoju igru i da gledamo da ispravljammo naše rezultate i da probamo da odbranimo kup.

Prošle godine smo isto ovde osvojili, koliko se sećam rezutat (protiv Partizana 74:64) je bio ubedljiviji, možda nije bio pravi pokazatelj, ali ove godine je druga ekipa, drugi sastav, tako da ne treba porediti
", rekao je Bjelica.

Kešelj je rekao da je tim danas počeo mnogo ozbiljnije nego protiv Borca, ali da je tim na kraju zasluženo slavio. Što se tiče finala…

"Da sačekamo da vidimo ko će nam biti protivnik, naše ambicije se znaju, došli smo da osvojimo kup. Čekamo da vidimo ishod utakmice, pa da se spremimo", kaže Kešelj.

On je dva puta gubio finala u Nišu, ali je rekao da se sada nada trofeju. A kako bi izgledala utakmica protiv oba rivala?

"Ne bih ulazio u analizu, jer zna se šta nosi utakmica sa Partzanom, a i zna se koliko Mega zna da bude neugodan protvink. Oni su i uzeli jedan kup u Nišu. Ko god da nam bude protivnik, najozbiljnije ćemo ući u taj meč, za nas kalkulacije ne postoje. Mi smo u Evroligi toliko utakmica pobedili a nismo bili favoriti. Protiv Zvezde svi igraju maksimalno, da probaju da nas obore, to je njihovo pravo, naravno, a naše pravo je da im to ne dozvolimo", rekao je Kešelj

Postigao si tri trojke danas, koliko ti to znači za samopouzdanje?

"Meni znači i dobra odbrana i dobar skok i trojka i ulaz, sve. Tu sam, dobro sam odradio danas posao, nadam se da ću sutra dobiti šansu, nemam problem sa samopouzdanjem ako ste to mislili", rekao je Kešelj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke