Kemba "skembao" Kokoškova, šok u Oklahomi!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.01.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net

U četiri noćašnje utakmice veliko iznenađenje, Sansi nastavili sa porazima, Indijani ne ide preko granice. Da igra samo sa Majamijem, Atlanta bi bila verovatno u igri za plej of...

Beta/AP Photo/Bob Leverone
Beta/AP Photo/Bob Leverone

Povezane vesti

Novi poraz Feniksa, ovoga puta su vodili na poluvremenu, bolje ušli u utakmicu nego u prethodnim mečevima, ali nije bilo pomoći, pobedu iz pustinje je odneo Šarlot.

Kemba Voker je ubacio 29 poena timu našeg Igora Kokoškova, od toga 18 u finišu kada je i pogodio sa pola terena. Toni Parker je dodao 20, ovo je šesti poraz Sansa u nizu, i to kod kuće, ostala im je još jedna utakmica u seriji mečeva pred svojim navijačima.

Pre toga najavili su bolje dane, kada su slavili na 5 od 7 utakmica, ali i dalje su na samo devet pobeda, najgori tim Zapada i uz Kavse najgori u ligi.

Feniks je imao problem, povredio se Devin Buker, videćemo hoće li biti spreman za okršaj sa Sakramentom, u utorak.

U derbiju Istoka Toronto je dobio Indijanu, vratio se Kajl Lovri, sa 12 poena i 8 skokova. Kanađani su odmarali Leonarda, dobili meč, pobegli Pejsersima četiri pobede. Bojan Bogdanović je ubacio 21 poen, imao 9 skokova, Sabonis u petorci, novi dabl-dabl 16 poena, 11 skokova, ali nije pomoglo. Indijana preko granice nije dobila bezmalo šest godina.

Iznenađenje u Oklahomi, nije pomogao ni tripl-dabl Vestbruka, 22 poena, 15 skokova, 13 asistencija, Vašington je rasturio Tander u drugom delu, uz 25 poena Bredlija Bila stigao do neočekivane pobede.

Ovo je slatka osveta za Skota Bruksa, trenera Vizardsa, dobio je bivši klub, Oto Porter Džunior je ubacio 20 poena, gosti su delovali kao tim, izgubili su samo devet lopti, sam Vestbruk je prodao devet.

Atlanta je slavila protiv Majamija, 12. pobeda u sezoni za Houkse koji su napravili iznenađenje, iako oslabljeni, Jong je ubacio 19 i dobio dres na poklon od Vejda, Bembri 17 poena. Atlanta je ove godine tukla tri puta Majami, zaista su specijalista za "Vrelinu" koja je na 19-19, šestom mestu u ligi.

U matine utakmicama, slavlje Minesote protiv Lejkesa i otkaz za Toma Tibodoa i pored pobede, Klipsi su savladali Medžik, Bruklin pregazio Čikago u gostima.

Rezultati:

Minesota - LA Lejkers 108:86
LA Klipers - Orlando 106:96
Čikago - Bruklin 100:117
Feniks - Šarlot 113:119
Toronto - Indijana 121:105
Oklahoma - Vašington 98:116
Atlanta - Majami 106:82

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke