Kemba se obukao u "detelinu", ali pravi superstar tek stiže?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.07.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Nakon Kembe Vokera i njegove odluke, temperatura u Masačusetsu porasla, čeka se glavna premija za pravljenje drim-tima!

Beta/AP Photo/Chuck Burton
Beta/AP Photo/Chuck Burton

Povezane vesti

Kemba Voker je postao novi igrač Bostona, pa su apetiti navijača porasli. Naime, zvezda Šarlota koji je bio na meti Lejkersa na kraju je završio u najvećem rivalu Seltiksima. Teri Rozije će mu ustupiti mesto, on ide u Severnu Karolinu, a "Kelti" planiraju najveće pojačanje.

Kako kaže Adrijan Vojnarovski, Oklahomi je stalo da se oslobodi Vestbruka i njegovih miliona, kreću u proces rekonstrukcije tima, pa bi mogli da prihvate eventualnu zamenu za Hejvarda i par pikova.

U tom slučaju bi Boston imao zaista sjajan tim, a petorka, Kemba Voker-Džajlen Braun-Vestbruk-Tejtum-Kanter je odličan polaz za velike stvari.

Vestbruku je potreban tim koji će odmah pobeđivati, dugo je u ligi, njegova igra je zasnovana na fizičkim predispozicija, mnogi veruju da za par godina neće biti tako dobar, odnosno da će ga godine usporiti.

Ako bi stigao u Seltikse, svakako da bi odmah mogao da se bori za prvo mesto na Istoku, možda i nešto više. Navodno je imao ponudu Bulsa, ali ocenjuje se da to nema nikakvog smisla jer Čikago ima tim u stvaranju i potrebno im je vreme, što sa Seltiksima nije slučaj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke