Kazins provocirao Jokića, evo kako mu je srpski centar odgovorio

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.04.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Centar Voriorsa je bio u elementu.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Golden Stejt Voriorsi su najverovatnije overili prvo mesto na Zapadu pred doigravanje, kako su sinoć ubedljivo savladali Denver Nagetse i pobegli im na dve pobede.

Verovatno najbolju partiju u dresu "Ratnika" pružio je centar DeMarkus Kazins, koji je meč protiv ekipe iz Kolorada okončao sa 28 poena, 12 skokova i pet asistencija.

Nije izdržao bivši košarkaš Sakramenta i Nju Orleansa da svoju dobru partiju ne "začini" provokacijom ka Nikoli Jokiću, kako ga je u finišu susreta tražio pogledom u dvorani, jer srpski košarkaš nije imao svoje veče, pored toga što mu je Bugi ubacio 28 poena, Jokić je odigrao daleko ispod svog nivou i u napadu, pa je meč završio sa samo 10 poena i po pet skokova i asistencija.



Nakon susreta je na pitanje šta je tražio pogledom, dao sledeći odgovor.

"Samo sam tražio nešto, to je sve", izjavio je Kazins.



U svlačionici su i Nikolu Jokića upitali da prokomentariše partiju "petice" Voriorsa.

"Igra jako dobro, smirio se, vraća se nakon operacije Ahilove tetive, želi da se vrati i on je jako dobar i talentovan igrač, u ovom trenutku igra jako dobro za njih", izjavio je Jokić, koji jasno, nije želeo da naseda na provokaciju američkog košarkaša.


Voriorsi su dobili bitku za prvo mesto, videćemo da li će ih sudbina ponovo spojiti sa Nagetsima u doigravanju, kada bi Jokić mogao da dobije šansu da se revanšira Bugiju na parketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 03.04.2019
18:02

Bzvz skroz. Inace ovo ce Kazinsu biti prvi play off u karijeri, tako da bolje da cuti.