Kavsi baš očajni, Kanađani završili posao preko "grane", u Juti pakao poslednjeg napada!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.04.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Imamo još dva tima u polufinalu, u Ohaju će Lebron opet morati da tim stavi na leđa...

BETA/AP Photo/Tony Dejak
BETA/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Indijana je uzvratila žestoko, kako smo i pisali, kad stane Lebron, Kavsi nemaju "plan B". Džejms je ubacio 22 poena, ali je ostatak tima nastavio sa očajnim partijama u seriji, Oladipo ih je rasturio, 28 poena, 13 skokova i 10 asistencija, Pejsersi su poravnali na 3:3, gledaćemo majstoricu u Ohaju,

Sem Lebrona niko od startera gostiju nije postigao dvocifreni broj poena, Kevin Lov je ponovo bio užasan, pa poraz od 34 poena razlike nije nikakvo čudo.

Oko 18 000 ljudi u Indijanapolisu je gledalo pravu simfoniju svog tima, ali će morati brejkom da završe posao. Lebrona je Taj Lu odmarao u poslednjoj četvrtini, svestan da samo on može da presudi ovu seriju. No, i pored toga, čini se, ako i Klivlend prođe, da sam odlažu neizbežno.

Seriju je na Istoku završio Toronto, dobili su u prestonici i idu u polufinale. Kajl Lovri je ubacio 24 poena, imao po 6 asistencija i skokova. Veliki posao završila je klupa Kanađana, ubacili su 21 poen u nastavku, uhvatili 15 lopti, epizodisti poput Sakama, Peltla su pogurali goste ka odlučujućem trijumfu. Bredli Bil je brojao do 32, Džon Vol dodao 23 poena za domaće, ali Vizardsi su napravili 14 grešaka, uz to nisu uspeli da pogode ništa u poslednjoj četvrtini, pa Toronto ide drugu godinu u nizu u polufinale, protivnika će dobiti posle majstorice u Ohaju.

Donovan Mičel je bio u pravu kada je navijačima Oklahome, iako je njegov tim izgubio ogromnih 26 razlike u petom meču rekao "Vidimo se sledeće godine".

Serija se završila u Juti, Mičel je ubacio 22 poena od ukupno 38 u trećoj četvrtini, izbrisao 46 Rasela Vestbruka i na kraju sprečio novi preokret.

Juta je bila na +13 i ponovo joj je prednost curila kroz prste, Tander se u poslednjem minutu spustio na jedan posed. Kao da se Juta uplašila pobede. Ali, Oklahoma je promašila pet šuteva u poslednjem napadu, morate videti da biste poverovali. Doduše, čini se da je Gobert faulirao Pola Džordža na poslednjem šutu, ali sada je to istorija, Juta ide dalje u polufinale, sasvim zasluženo.



Juta - Oklahoma 96:91 (4:2)

Indijana - Klivlend 121:87 (3:3)
Vašington - Toronto 92:102 (2:4)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 28.04.2018
12:16

Micel ce biti zapisan u istoriji zlatnim slovima , mali je fantastican

avatar
bagra
Saturday, 28.04.2018
09:48

Au sta su sve ispalili i nista da pogode, nisu ni zasluzili da prodju dalje