Kavsi 0/3, Oklahoma jedva sa Australijancima

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.10.2017.
23:41
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampioni istočne konferencije nisu previše takmičarski nastrojeni u predsezoni.

Beta/AP Photo/Scott R. Galvin
Beta/AP Photo/Scott R. Galvin

Povezane vesti

Vošington Vizardsi su na svom parketu savladali Kavse rezultatom 102-94, mada se mora dodati da su Kavalirsi igrali bez čitave prve petorke, kao i još nekolicine standardnih igrača.

Prvo poluvreme pripalo je ekipi iz Ohaja, odličan je bio Džef Grin, koji je za 17 minuta u prvom delu upisao čak 17 poena.

Više o njegovoj partiji iz prvog dela OVDE.

U nastavku je domaćin ipak preuzeo konce igre, ubedljivo su dobili treću deonicu i tu već prelomili meč u svoju korist.

Istakli su se Feliks i Miks sa po 13 poena, 12 je dodao Sloun, dok se na 11 zaustavio Bil, ali za samo devet minuta. Dvocifren i Keli Ubre sa 10 poena.

U poraženom sastavu istakao se pomenuti Grin sa 19 poena, 12 je dodao Felder uz 11 asistencija, Korver je upisao pola koša manje, dvocifren i Džon Holand sa 14 poena. U redovima Kavsa nije bilo Džejmsa, Rouza, Tomasa, Šamperta, Lava, Smita, Vejda, Kraudera i Tristana Tompsona, pa je tako četa Tajrona Lua upisala i treći poraz u predsezoni.

Pol Dzordz

Oklahoma se sa druge strane namučila protiv Melburn Junajteda, iako su dobar deo utakmice na terenu proveli Vestbruk, Melo i Džordž.

Slavili su sa 86-85 protiv ekipe iz Australije.

Čitavim tokom susreta bilo je neizvesno, ekipa Melburn Junajteda je pružila muški otpor "Grmljavini", pa su do samog kraja bili u igri.

Oklahoma je uporno vodila, ali im Junajted nije dao da se odvoje, na kraju je i bilo svega pola koša razlike za ekipu Bilija Donovana.

Istakao se Pol Džordž sa 22 poena (38 minuta na terenu), tri manje dodao je Melo Entoni (31), dok je Vestbruk (28) meč završio sa devet poena (3/10 iz igre), ali i sedam asistencija i pet skokova.

Odličan i Adams sa 12 poena i 10 skokova, kao i Roberson sa devet poena i isto toliko skokova.

U poraženom sastavu 20 poena Vera Juniora, 15 je dodao Bun, 13 Vesli, 11 uz deset skokova Kejsi Prejter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke