Kavaj Lenard blizu odluke, jedine dve opcije!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.07.2019.
19:42
Izvor: Sportske.net

MVP minulog finala NBA lige bira, čitav košarkaški svet pomno prati.

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Kako je počeo "Free agency", period za potpisivanje slobodnih igrača u NBA ligi, desile su se brojne promene.

Slobodni agenti iz godine u godinu prave sve veću pometnju u najjačoj ligi na svetu svojim odlukama, dokaz je i ovo leta, u kojem su Bruklin Netsi naprasno postali jedan od najboljih timova u ligi.

Doveli su Kevina Durenta, Kajrija Irvinga i DeAndre Džordana, zbog povrede neće moći da računaju na Kej Dija naredne sezone, ali će svakako biti među najjačim timovima Istoka.

Boston je doveo Kembu Vokera, D'Anđelo Rasel je upravo Bruklin zamenio Golden Stejtom, Džimi Batler se preselio u Majami, Juta je angažovala Majka Konlija i Bojana Bogdanovića i napravila tim koji bi mogao da napravi pravi bum na Zapadu.

Ipak, najveća zvezda ovog leta trebalo bi da bude Kavaj Lenard, čovek koji je minule sezone dokazao da je jedan od najboljih u NBA, prema brojnim kritičarima je nakon osvojenog prstena sa Torontom i najbolji igrač u ligi u ovom trenutku.

On je takođe postao slobodan agent, hteli su ga LA Klipersi, Toronto bi da ga zadrži, a Lejkersi si se ratosiljali čitavog rostera kako bi sa "Kandžom" napravili paklenu trojku.

Kako stoje stvari, Kavaj je svoj izbor sveo na dve opcije, ostanak u Torontu ili prelazak kod LeBrona i Entonija Dejvisa u Lejkerse.

Trenutno je u Torontu, očekuje se uskoro njegova zvanična odluka, a prema informacijama iz SAD, pretpostavlja se da će Lenard odabrati ostanak u Kanadi.

Naime, bivši NBA košarkaš, sada analitičar, Džajlin Rouz je iz svojih izvora dobio informaciju da će Lenard potpisati dvogodišnji ugovor sa Toronto Reptorsima!

Nakon isteka tog ugovora, navršiće 10 godina u najjačoj ligi sveta i biće u mogućnosti da potpiše najveći mogući ugovor u NBA, takozvani "supermaks".

Poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski je izjavio da očekuje odluku od Lenarda do kraja nedelje, utisak je da će ostati u Reptorsima, ali i veći preokreti su se dešavali u NBA ligi, pa sačekajmo i Kavaja da se oglasi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Thursday, 04.07.2019
21:41

Ako je pametan ostace u Torontu. Mislim da bi i borba za prsten bila zanimljivija. Ako bi otisao u LA prica bi se svela na Lejkerse i Voriorse, eventualno Seltikse na istoku.