Karmelo odlučuje kao nekad, Buker sa sirenom, strašni Ti-Džej Voren teroriše u Diznijevom svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.08.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net

Melo Entoni prelomio za Portland, Buker pogodio u poslednjoj sekundi, Voren ubacuje 40 poena u proseku od kada je nastavljena sezona.

AP Photo/Charles Rex Arbogast
AP Photo/Charles Rex Arbogast

Povezane vesti

Malo od starog Mela Entonija gledamo ovih dana u Orlandu. Zadržao je Portland u trci, ponovo je pogodio najvažniji šut utakmice kao i protiv Memfisa u produžetku. Ovoga puta žrtva je bio Hjuston, Karmelova trojka je prelomila utakmicu.

Portland je pobedom skočio na deveto mesto, imaju pola pobede više od San Antonija, a Memfis im beži 1.5 pobedu, u trci za poslednju plej of kartu. Ostalo je pet utakmica, nije da su bez šansi. Lilard je inače ubacio 21 poen, od toga osam u poslednjoj četvrtini, Melo dodao 14. Hjuston je imao problema, Harden sa penalima, Vestbruk se u poslednjem periodu nije vraćao na parket, kasne za Nagetsima dve pobede, na četvrtom su mestu Zapada, imaju isti rezultat 42-25 kao Juta, ali i prednost zbog međusobnog skora. Za vrat im diše Oklahoma na šestom mestu.

Klipersi su drugi, Lejkersi su nedostižni, noćas su Klipsi poraženi od Feniksa, junak je bio Devin Buker, ubacio je 35 poena, sa sirenom koš za pobedu.

Majami je tukao Boston i učinio malo interesantnijom trku za treće mesto, pošto kasne 1.5 pobedu za rivalima. Hit strašno šutira, u pravo vreme su proradili, dve trojke Dankana Robinsona su prelomile meč. Nije bilo Batlera, Robinson i Adebajo su ubacili po 21 poen, Tejtus 23, Džejlen Braun 18 za Seltikse.

Ti Džej Vorenu niko ne može ništa, noćas je razbio Orlando, 32 poena, on je izjednačio rekord franšize u broju koševa u tri uzastopna meča koji je držao Džermejn O'Nil.

Voren je na +30 u svakoj od tri utakmice nastavka, 53 poena na početku, prija mu Diznijev svet, postiže u restartu blizu 40 poena po meču. Na drugoj strani Vučević 24 poena, 10 skokova, Orlando je prekinuo niz od pet pobeda, računajući i vreme pre pandemije.

U prvim mečevima dana, očaj Sakramenta posle produžetak protiv Dalasa i loša partija Adetokumba u porazu Milvokija.



Bruklin - Milvoki 119:116
Dalas - Sakramento 114:110 pr.
Feniks - LA Klipers 117:115
Orlando - Indijana 109:120
Boston - Majami 106:112
Portland - Hjuston 110:102

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke