Kariju se baš igrala košarka protiv Tea, MVP Vestbruk slomio srce Bogdanu i Kingsima!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.02.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Pauzi je kraj, počinje "laktanje" pred plej-of. Teo i Klipsi se dobro držali, ali isprečio se Stef Kari. Kingsi umalo napravili čudo, ali Vestbruk ućutkao dvoranu u Sakramentu. Povratak Nikole Vučevića.

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Stefu Kariju se baš igrala košarka posle pauze. Bek šampiona je ubacio Klipersima 44 poena, imao je 10 asistencija i 6 skokova, domaćin je meč priveo kraju bez problema.

Kari je ubacio trojku u finišu kada su se Voriorsi opustili, zatim dodao još jednu sa sirenom, pa je na kraju pobeda izgledala pristojno, mada su Klipsi pružili dobar otpor.

Oni su dobili u "Oraklu" u januaru, sada su par puta bili na minusu od jednog poseda u poslednjoj četvrtini, ali na kraju pobeda je pripala boljem timu.

Teodosić je ubacio 14 poena, pogodio je 4 trojke iz 10 pokušaja, imao 3 asistencije, vratio se u petorku. Bobi je na parketu proveo 64 sekunde, bez učinka.

Pauza nije prijala Klivlendu, doživeli su odmah šamar u Ohaju i to od Vašingtona. Bil je ubacio 18 poena, Satoranski još jednom sjajno "glumio" Džona Vola, 17 poena, 8 asistencija. Lebron je probao sve postigao 14 poena u nizu u finišu, vratio svoj tim u utakmicu, ali na kraju su se Vizardsi održali i pokvarili debi Nensa Džuniora, Džordža Hila, Rodnija Huda i Džordana Klarksona na domaćem terenu.

Lebron je bio blizu tril-dabla 32 poena, 9 skokova, 8 asistencija, ali je tim očajno šutirao trojke. Vašington je od povrede Džona Vola od 10 mečeva dobio 8, to samo pokazuje o kakvom se timu radi.

Ben Simons je sa dva bacanja u trileru dokrajčio Čikago, poput veterana ruki je pet sekundi pre kraja pogodio oba puta, zaokružio veče ličnog rekorda, 32 poena. Kaže da nikada nije bio u situaciji da bacanjima rešava pobednika, ali da nije osećao pritisak. Čikago je izgubio dobijeno, imali su vođstvo i napad, ali su Embid i Simons uspeli da se dokopaju lopte, Denzel Valentajn je napravio faul i na kraju je pobeda otišla u Filadelfiju.

Bobi Portis je odigrao meč karijere, 38 poena, Lavin dodao 23 za Čikago koji će se u poslednjih 25 mečeva sezone okrenuti mlađim igračima.

Šarlot je savladao Bruklin, 31 poen Kembe Vokera presudio je slabim Netsima. Hauard je uz 15 poena imao 24 skoka, prvo poluvreme je bilo ravnopravno, ali posle toga je kvalitet domaćih došao do izražaja. Netsi i dalje nemaju pobedu u februaru.

Trej Burk je odigrao odličan meč na Floridi, ubacio je 26 poena sa klupe, ovo je prva pobeda Niksa od kada su izgubili Porzingisa 30. januara. Letonac je završio sezonu, na drugoj strani videli smo povratak Nikole Vučeviča, ubacio je 19 poena i imao 6 skokova. Crnogorac je propustio 23 meča zbog povrede.

Rasel Vestbruk je slomio srca navijačima Kingsa, ubacio je trojku sa sirenom, pa je Oklahoma odnela pobedu iz Kalifornije. Napravio je novi tripl dabl, 14 poena, 14 skokova, 11 asistencija, Karmelo Entoni je pogodio sedam trojki za 23 poena, Pokl Džordž brojao do 26. Oklahoma je prokockala veliku prednost, ali na kraju ipak slavila. Bogdan loš 4 poena, 2 asistencije, za 18 minuta na parketu.

Rezultati:

Šarlot - Bruklin 111:96
Orlando - Njujork 113:120
Čikago - Filadelfija 115:116
Klivlend - Vašington 103:110
Sakramento - Oklahoma 107:110
Golden Stejt - LA Klipers 134:127

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke