Karadžić: "Za sada sve ide po planu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.05.2017.
16:28
Izvor: Beta

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Karadžić rekao je danas da je pripreme nacionalnog tima na Zlatiboru za predstojeće Evropsko prvenstvo idu po planu.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije se nalazi na Zlatiboru na pripremama za Evropsko prvenstvo, koje se od 16. do 25. juna održava u Češkoj.

"Uradili smo sve što smo planirali, imali smo i prvu proveru protiv Crne Gore na kojoj smo probali da uradimo sve ovo što smo vežbali na treninzima. Za sada smo se više bazirali na fizičkoj pripremi, imamo i nove igračice, pa sam iskoristio priliku da se upoznam sa njima i njihovim individualnim kvalitetima. Za sada sve ide dobro", rekao je Karadžić za sajt KSS.

Košarkašice Srbije su sinoć odigrale i prvu prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore, u kojoj je Srbija ubedljivo slavila sa 72:40.

Taj meč su preskočile Ana Dabović i Sonja Petrović koje još rade po posebnom režimu, kao i Maja Škorić zbog manjih problema sa ledjima, ali je već danas normalno trenirala.

"Prvi utisci su pozitivni, sve devojke se trude da ispune ono što tražim od njih. Atmosfera je dobra, igračice su angažovane na treningu i to je u ovom trenutku najvažnije. U ponedeljak nam se priključila i Nevena Jovanović, sada je na okupu svih 16 devojaka koje sam pozvao, a očekujem da će od ponedeljka u Beogradu sa ekipom početi da rade i Ana i Sonja"
, rekao je Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke