Kapiteni Ol-Star timova dobili još osam igrača, starteri poznati, sad sledi ludnica!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.01.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net

Format je promenjen, nema više mečeva Istoka i Zapada, deset učesnika poznato. Šta je sa ostalima.

Beta/AP Photo/Eric Risberg
Beta/AP Photo/Eric Risberg

Povezane vesti

Prvi put u istoriji Ol-Star će imati dva kapitena koji će izabrati timove od igrača za koje su glasali navijači, sami košarkaši i predstavnici medija. Nakon što su glasovi prebrojani, kapiteni su noćas izabrani, nije bilo dileme, u pitanju su Lebron i Stef Kari, lider Kavsa je igrač koji je dobio i ukupno najviše glasova.

Meč je na programu u Los Anđelesu u februaru, a uz Lebrona starteri su bivši klupski drug Kajrija Irving, bek Toronta DeRozan, "Grčka zver" Adetokumbo i kao debitant na utakmici svih zvezda, sjajni Džoel Embid iz Filadelfije.

Uz Karija petorku čine saigrač Durant, zatim Džejms Hardena, kao i tandem Pelikansa, Entoni Dejvis i DeMarkusa Kazins, za "Bugija" ovo je prvi start na Ol-Staru u karijeri.

To su petorke, ali sada će Lebron i Kari birati saigrače od pomenutih osam igrača, jasno, ne mogu da izaberu jedan drugog.

Još ukupno 14 rezervi biće izabrano kao i treneri u poslednjoj nedelji tačnije 23. januara. Treneri će biti kao i obično stručnjaci čiji timovi imaju najbolji rezultat. Omi saopštavaju pomenutih 14 igrača, da bi dva dana kasnije Džejms i Kari saopštili timove koje su izabrali.

Inače sam proces biranja je kombinacija glasova navijača 50%, dok će po četvrtinu imati igrači i novinari.

Jokić je dobio znatno manje glasova navijača nego prošle godine, oko 115 000, a dobio je 14 glasova od kolega profesionalaca. On nije ni među 20 "visokih igrača" konferencije, zanimljivo da Bogdanović ima više glasova navijača nego Teo, a Bobi više od Bjelice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 19.01.2018
18:19

Sramota je da Oladipo nije izglasan za prvu petorku,ako je ko zasluzio ove godine to je on

avatar
Dodaaa-ktbffh
Friday, 19.01.2018
22:26

Ma koji Oladipo i prva petorka,cc...

avatar
Dodaaa-ktbffh
Saturday, 20.01.2018
18:21

Druze niko njemu ne spori da je on dobar ove sezone,al decko igra SG poziciju i kao takav ima konkurenciju u DeRozanu i kako da igra pored njega,nema nikakve logike..A sto se tice Embida slazem se djelimicno,nije uopste dobar koliko ga hvale..A ako ja ne pratim NBA, onda se moze reci da ni ne postoji ista..

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 20.01.2018
16:06

Indiana ide u plej off i izgleda nikad bolje,jos od finala konferencije sa majamijem, nakon sto je izgubila franciznog igraca...JEdini razlog za to je Victor Oladipo,i all star se bira svake sezone,a ne za zivotno djelo..Slobodno se moze rec da je najbolji igrac istoka ove sezone posle lebrona i janisa oladipo...A ne nego Embid treba da bude u prvu petorku,dobar igrac ali nista vise od toga za sad...Ali zato se prica o njemu svuda,ubacaju ga u reklame,i prave projekat od njega,klasicni nba...Kad budes poceo da gledas utakmice a ne reklame i videe,javi se da komentarises ko je kakav igrac,jer samo neko ko ne prati istinski nba moze da podcjenjuje Oladipa...Posto vj smao pratis statistiku evo ti oladipova 24,5 poena po mecu,5,5 skokova,4 asista,2 ukradene,50 posto sut,40 za 3...

avatar
NIKE
Friday, 19.01.2018
10:49

Zapad jači po meni, mada tu se igraju jako slabe odbrane i sve je moguće. Uvijek bi nekako stavio Vesbruka prije Hardena, ali Kari bira, ne ja.

avatar
Stefoon
Friday, 19.01.2018
11:55

Bolji je Harden trenutno.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 19.01.2018
18:19

Ja bi vestbruka umjesto karija stavio,a hardena ne bi dirao nikad...Mada bi mozda najprije stavio i karija i vestbruka i hardena durenta na 4 i kazinsa na 5....