Kapiten hvali pojačanja, otkriva Zvezdin motiv više u sezoni

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 27.08.2018.
14:16
Izvor: Sportske.net

Branko Lazić pun je hvale za saigrače, otkriva zašto će Zvezda imati dodatni motiv u novoj sezoni i nikad jačoj ABA.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže da je atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou, a pohvalio je i nova pojačanja rekavši da su svi "super". Ambicije se znaju, a tim ima i motiv više.

"Drago mi je da smo se okupili posle tolike pauze. Prvi put posle ne znam koliko godina je ekipa od početka zajedno, ne čeka se niko iz reprezentacija ili zbog dolaska. Kompletni smo, radimo, atmosfera je zaista sjajna, svi momci koji su tu odlično rade. Zalaganje je na maksimalnom nivou, a mislim da su novi igrači svesni gde su došli, svesni su veličine kluba i ponašanje im je u skladu s tim", rekao je Lazić.

Ekipa ima šest stranaca, kako oni deluju i sva pojačanja uopšte? Tvoja uloga će osim one na terenu biti i svlačionica.

"Još smo u fazi upoznavanja, pričamo svakodnevno. Što se tiče svlačionice - naravno, to isto mora da bude pod kontrolom, kao i ponašanje svih igrača. Mislim da neće biti problema jer, kao što sam naglasio, svi momci su super, izuzetni su, nisu problematični, niko ne iskače iz okvira koji je postavljen na okupljanju. Od početka smo zajedno i dočekaćemo spremni početak sezone", rekao je Lazić.

Mnogo je novih igrača, nov je trener, kako ide to privikavanje i kako ga mirite sa najvišim ambicijama koje klub ima?

"Ove godine jeste specifičnije, ali u Crvenoj zvezdi su ambicije uvek na najvišem nivou. Još jedan motiv više je što prošla sezona nije prošla sjajno, tako da će ove godine biti motiv više da ostvarimo ciljeve koji su zacrtani ispred nas", rekao je Lazić.

ABA liga je prilično ujednačena, mnogo timova se pojačalo...

"Od kad ja igram, a ovo mi je 11. sezona u ABA, mislim da nikad nije bila jača. Biće tu dosta timova koji će konkurisati za prva četiri mesta. Dosta njih se pojačalo, svi žele trofej i plasman u Evroligu. Biće izuzetno teško, ali na nama je da ostvarimo ciljeve zbog kojih smo dovedeni ovde. Naravno, idemo korak po korak, pa ćemo da vidimo", rekao je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke