Kapiten hvali Enisa i Omića, sprema se za derbi

Autor: Beta Beta
subota 27.01.2018.
09:41
Izvor: Beta

U Zvezdi se okreću narednom meču...

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da mu je drago što je njegova ekipa prvi put u takmičarskoj utakmici pobedila Olimpijakos, a posebno zbog izostanka dvojice iskusnih igrača.

"Teška i iscrpljujuća utakmica, prvi put smo dobili Olimpijakos, drago mi je zbog toga i svega ostalog što se izdešavalo na terenu. Drago mi je što su momci pokazali karakter, i što smo uspeli da iznesemo sve kako treba i kako se očekuje od nas", rekao je Lazić novinarima posle utakmice.Zvezda je sinoć prvi put pobedila Olimpijakos u Evroligi sa 89:78, a za beogradski tim zbog povreda nisu nastupali Pero Antić i Džejms Feldin, dok je svoj prvi nastup upisao Alen Omić.

"Igrali smo bez dvojice glavnih igrača i pored toga uspeli smo da iznesemo sve to. Alen je večeras prvi put igrao i odigrao je sjajno, čestitke i njemu kao i celoj ekipi na pobedi. (Dilan) Enis nas je pokrenuo svojom energijom, cela ekipa je zasluzna za pobedu", kazao je kapiten Zvezde.

Beogradski crveno-beli posle 20. kola imaju skor od osam pobeda i 12 poraza i nalaze se na 11. mestu tabele. Grčki tim je peti sa 13 pobeda i sedam poraza.Zvezda u narednoj utakmici dočekuje Partizan u 18. kolu ABA lige, a Lazić je tim povodom rekao da je ta utakmica sama po sebi specifična.

"U ponedeljak igramo derbi, najbitnija utakmica za nas u dosadašnjem delu sezone. Imamo malo vremena da se pripremimo. Iskoristićemo ova dva dana koja imamo i da se odmorimo i da se spremimo, jer znamo značaj utakmice. Derbi je sam po sebi specifičan", rekao je on.

Crvena zvezda je u ABA ligi druga na tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Partizan peti sa devet pobeda i osam poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 27.01.2018
12:05

Slazem se sa svim sto je rekao osim da nam je mec sa Partizanom najbitniji. Mozda njima jeste, nama svakako nije. Treba ga iskoristiti kao trening utakmicu, za nas bi to trebalo da bude utakmica kao za njih ona od pre par dana, za Zrenjaninom. Sa malo drugacijim rezultatom na kraju, naravno. Ipak je Zrenjanin jak tim, tamo je i Darko igrao nekad.

avatar
marecareee
Saturday, 27.01.2018
11:26

Hoće igrati Perica i Feldin?