Kapiten Budućnosti najavljuje dugu seriju protiv Zvezde

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
12:26
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Podgoričani spremni za veliku borbu sa aktuelnim šampionom.

aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer
aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer

Povezane vesti

Ekipa podgoričke Budućnosti ove sezone ostvarila je prvi cilj u ABA ligi, plasman u finale, ali tu ne želi da se zaustavi.

Tokom ligaškog dela sezone, ekipa Aleksandra Džikića dobila je obe utakmice protiv Crvene zvezde mts, pa u tom stilu žele i da nastave, svesni da će im ovo0ga puta biti mnogo teže.

U izjavi za zvanični sajt ABA lige, kapiten Budućnosti Suad Šehović najpe se osvrnuo na trijumf protiv Cedevite u polufinalu.

''Osećaj je fenomenalan. Konačno smo uspeli da napravimo korak dalje, zasluženo stigli do finala ABA lige iako je polufinalna serija bila izjednačena. Čestitke Cedeviti na dobroj seriji i pravom polufinalnom spektaklu. Naravno da osećamo olakšanje i zadovoljstvo zbog istorijskog prolaska u finale'', izjavio je Šehović.

Što se tiče finalne serije protiv Crvene zvezde, Šehović veruje da će ona potrajati i da bi nijanse mogle da presude kada je u pitanju konačan ishod.

Dve pobede u regularnom delu nam daju mnogo samopouzdanja, ali sigurno će utakmice finalne serije biti drugačije jer se igraju dan za danom. Mislim da ćemo i mi i oni dočekati seriju spremno i da će detalji odlučivati.“

''Mislim da domaći teren jeste od velikog značaja. Svi znamo koliko su 'vrući' Pionir i Morača. I nas i Zvezdu su navijači vodili do finala i bili presudan faktor.“

Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija'', zaključio je Šehović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke