Kao u snu - MVP sinoćnjeg finala danas dobio najlepšu moguću vest!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.02.2019.
18:29
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je odlučio pobednika u finalu Kupa Radivoja Koraća Džoku Lendejlu stigla je najbolja moguća vest iz domovine.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Momak koji jednim potezom rešio jučerašnje finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu i sa linije penala doneo Partizanu još jedan trofej nacionalnog kupa dobio je sjajne vesti iz domovine.

Selektor košarkaške reprezentacije Australije Andrej Lemanis uputio je Džoku Lendejlu poziv u državni tim za predstojeće utakmice kvalifikacija za Mundobasket.

Australija će kvalifikacija završiti duelima sa Kazahstanom i Iranom, a kako posle deset mečeva "Kenguri" imaju samo jedan poraz, selektor je odlučio da šansu priži i nekolicini debitanata među kojima se našao i Džok Lendejl.

Džok Lendejl je u tekućoj sezoni odigrao 19 utakmica u regionalnoj ABA ligi, na kojima je beležio prosek od 12 poena i 6 skokova.

U Evrokupu je prosečno beležio 11,2 poena i 6,5 skokova, a sinoć je u Nišu imenovan za najkorisnijeg igrača finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća koju je završio sa 18 poena i 4 skoka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke