Kao na traci - Nastavlja se osipanje reprezentacije SAD pred ''Mundobasket''!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2019.
19:43
Izvor: Sportske.net

Kako je krenulo, ''miriše'' na zanimljivu borbu za zlato na predstojećem Svetskom prvenstvu.

EPA-EFE/JEROME FAVRE
EPA-EFE/JEROME FAVRE

Povezane vesti

Poslednjih dana, jedna za drugom stižu vesti da sve veći broj NBA zvezda otkazuje svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kini.

Preneli smo ranije danas da su selektoru reprezentacije SAD Gregu Popoviču otkazali i Džejms Harden i Entoni Dejvis, ali to nije sve, iste odluke doneli su i Erik Gordon iz Hjustona i Si-Džej Mekalum iz Portlanda!

Zajednička im je želja da se što bolje pripreme za sledeću NBA sezonu, pa je očigledno da ih uopšte ne impresioniraju dueli sa najboljim nacionalnim timovima u ostatku sveta.

Sve to, naravno, uvećava šanse i Srbiji, ali i mnogim drugim selekcijama, da se na Svetskom prvenstvu u Kini eventualno domognu i zlata.

Pogotovo ako se ovaj trend otkazivanja u selekciji SAD nastavi i narednih dana...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deadline Worker
Saturday, 20.07.2019
22:44

ako otkaze Lilard, a moguce je, bice veselo :)

avatar
yboyka525
Saturday, 20.07.2019
20:15

I dalje su prejaki. Prva petorka: Voker, Lilard, Heris, Lav, Dramond, deluje zastrasujuce a svi mogu da igraju bez zamene. A gde su svi ostali.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 20.07.2019
21:26

Meni oni deluju 'zreli' za novi Indianapolis..

avatar
Covek Sismis
Sunday, 21.07.2019
11:16

Prejaki uopste nisu. Nezgodni jesu svakako jer su ipak SAD selekcija ali mnogo jaki nisu ni u jednoj kombinaciji. Lav odavno nije ozbiljan igrac (ostalo je samo veliko ime), Voker zna da divlja i nekada igra na nivou MVP NBA a nekada je prosjek, Heris i Dramond su igraci kakavih u NBA imas na deserine i sigurno ne spadaju ni u Top 10 na svojim pozicijama. Ostatak SAD ekipe je prosjek sem bekovskih pozicija koje su ozbiljne (iako bekovi nisu iz prve klase veoma su kvalitetni i na toj poziciji je najveca konkurencija u NBA). Sve u svemu, kako je neko ovdje vec rekao, mirise na novi Indijanapolis...