Kanadska molba, Lebrone idi na Zapad! Dario Šarić odbio da ode na odmor!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.05.2018.
08:59
Izvor: Sportske.net

Svake godine isto, Toronto opet počišćen i zaista postaju komični njihovi dueli sa Lebronom. Siksersi se vraćaju u Boston.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Treća sezona u nizu, ista priča, nema pomaka, opet metla, opet Lebron, Toronto je završio sezonu u kojoj je osvojio Istok kao i prethodnu, razočaran i ponižen.

Ovo je osmi put u nizu da Lebron igra finale Istoka, računajući i svoju prvu eru u Kavsima, sada čeka rivala, Boston nije uspeo da završi posao protiv Filadelfije.

Najbolji igrač današnjice je ubacio 29 poena, imao 11 asistencija i 8 skokova, u ovoj seriji razigrali su se i saigrači, Kevin Lov je ubacio 23 poena, Korver 16, Klivlend kao da je potpuno novi tim u odnosu na ono mučenje sa starta protiv Indijane, kada ih je Lebron nosio na leđima.

Kanađani očajni, oni kao da znaju da protiv Lebrona ne pomaže ništa, olakšali su mu očajnom partijom, DeRozan je završio sa 13 poena, Lovri dao svega 5, potpuna nemoć.

Idu na odmor, jasno im je da nisu dovoljno dobri za Lebrona, a njihova najbolja nada je da će otići negde na Zapad...

Siksersi su odbili da se predaju. Mladi tim Filadelfije dobio je četvrti meč, izbegao "metlu" i produžio nadu, ali realno Boston je i dalje blizu finala.

Filadelfija nije imala šta da izgubi, Dario Šarić je ubacio 25 poena, Ti Džej MekKonel sa 19 bio tajno oružje Siksersa, pa se serija vraća u Boston. Seltiksi su stali MekKonel je uz učinak u ofanzivi isključio Rozira koji je završio sa 11 poena. Uspeli su da dobiju bitku pod koševima, Embid je završio sa 15 poena i 13 skokova, Simons uz 19 poena, dodao 13 skokova i 5 asistencija.

Rezultati:

Klivlend - Toronto 123:98 (4:0)
Filadelfija - Boston 103:92 (1:3)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke