Kalinićevo izvinjenje

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.05.2016.
18:22
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić se izvinio ruskom biznismenu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dmitrij Vladimirovič Konov, ruski biznismen i vlasnik kompanije "Sibur", inače milijarder, ušao je u sukob sa Nikolom Kalinićem tokom treće četvrtine meča finala Evrolige.

Bogatsvo ovog ruskog milijardera je procenjeno na 5,5 milijardi dolara.

"U tom trenutku Kalinić je naleteo na suprugu Konova i Dmitrij je jednostavno reagovao kako ona ne bi pala. Kalinić je sam izazvao ovaj incident tako što je počeo agresivno da se ponaša. U blizini su bili i turski navijači i došlo je do čarki. On je želeo samo da odbrani ženu i ništa strašno se nije dogodilo", bile su reči predsednika VTB lige, Sergeja Kušenka.

Danas se oglasio i Nikola Kalinić.

"Hoću da se izvinim navijaču CSKA u prvom redu. Malo sam preterano reagovao, ali to je bilo potrebno da bi se moja ekipa probudila. Samo sam hteo da pobedim.

Hoću da čestitam ostatku ekipe na borbi, posebno u drugom poluvremenu. Užasno je izgubiti, ali smo bar dali sve što smo imali. U košaci je često tako, jedna lopta je razlika između pobede i poraza. Bićemo jači i pametniji sledeći put
", istakao je Nikola Kalinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Champ
Monday, 16.05.2016
23:46

Đura će ti se izviniti, što te je tukao...

avatar
svojnasvome
Monday, 16.05.2016
19:09

Pitam se da li bi se izvinio i nekom drugom!!!! A nadam se da ces ti igrati tamo gde ti je očigledno mesto a ne u timu koji igra F4 s obzirom na tvoje dve fantasticne akcije u momentima kad se lomio pobednik kao i tokom cele sezone....probaj opet u mutantu kroz koji si prosao. Vidis da panteri i pored tebe i antica koji ste prosli kroz njihove klubove (0.5 do 1.5 god) navijase za cska zbog tea koji nikad nije prošao. Isti su znaci kao i ti i klanjaju se tamo gde imaju il mogu imati koristi.

avatar
Koris
Monday, 16.05.2016
20:24

Najnormalniji su bili neutralninNormalni su navijali za CSKAnA oni treci za FenerbahcenNavijati za turčine zbog Veselog kog boli briga i za Partizan i za grobare nije najčistije.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 17.05.2016
08:36

Vi koji to nikad niste imali kao sto je Veseli necete nikad ni razumetite nije svrsishodno objasnjavativam nista po tim pitanju...da pratis duze kosarku znao bi

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 16.05.2016
20:51

Prvo, ako njemu mjesto nije u tom klubu, sto ne komentarises i Bogdanovu igru sinoc?nA drugo, u susretima turskih i ruskih klubova cu uvijek navijati za ruske, pa i da im igra 12 Zvezdasa u timu.. nI trece, Ako ti mislis da je pravilno to tvoje misljenje, neka ti je sa srecom i nek' ti je Bog u pomoci

avatar
Fair Play
Monday, 16.05.2016
18:49

I ja sam imao takav utisak. Čovek je reagovao instiktivno, nema veze jel milijarder ili ne a Kalina je reagovao po meni jadno..

avatar
RadovanRD
Monday, 16.05.2016
18:35

Trebalo je da ga udari, ne igra se kosarka zbog milijardera iz prvog reda. To sto imas pare ne znaci da si bitniji od drugih. Pozdrav