Kalinić podelio Zvezdine navijače?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
19:01
Izvor: Sportske.net

Šta se dešavalo na tribinama pred početak meča?

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Crvena zvezda i Fenerbahče bore se od 19 časova u beogradskoj ''Štark Areni'' za prvu pobedu u novoj evroligaškoj sezoni.

Zvezda je u prvom kolu poražena od Panatinaikosa u Atini, Fenerbahče od Reala u Madridu.

Ovoga puta,crveno-beli mogu da računaju na veliku podršku svojih navijača, ali nekoliko minuta pre početka utakmice, pažnju su privukli i zvižduci, čak i uvrede dela organizovanih Zvezdinih navijača na račun Nikole Kalinića, bivšeg Zvezdinog igrača i reprezentativca Srbije.

Ipak, sa tim njihovim postupkom nije se složio drugi deo navijača Zvezde, koji su uvrede na Kalinićev račun propratili zvižducima pokušavajući da ga ''odbrane''. Utisak je da je velika većina navijača bila protiv vređanja košarkaša Fenerbahčea.

Inače, na tribinama se okupilo oko 15 hiljada ljudi, Zvezda će imati veliku podršku, a nadamo se da ovakvih podela oko Kalinića više neće biti.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
delije


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lazialee
Friday, 11.10.2019
06:48
avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 10.10.2019
22:44

Igrac koji je mnogo dao Zvezdi da se partizan skine sa trona,smatram da nije zasluzio da se pljuje,ali opet u danasnje vreme ludila i sa njegovim nebuloznim izjavama oko znamo svi vec cega navuko je gnev dosta ljudi iako politici nije mesto u sportu rekose jednom neki tamo :D