Kalina je vrednost reprezentacije!

Autor: Beta Beta
sreda 23.09.2015.
12:43
Izvor: Beta

Kritikovan je Kalinić, ali je dobio najveću moguću podršku!

fiba
fiba

Povezane vesti

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je danas da Nikola Kalinić nema grešku i da je on izuzetno važan za reprezentaciju.

"Kalinić nema nikakvu grešku, on je igrač koji je izuzetno važan za naš tim i njegov odnos prema radu je neverovatan", rekao je Đorđević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Kalinić je u komentarima pojedinih košarkaških stručnjaka "podbacio" na nedavno završenom kontientalnom šampionatu i odigrao slabije nego u dresu Crvene zvezde prošle sezone, kao i prethodnom Svetskom prvenstvu.

"Kalinić je igrao u proseku dva minuta manje nego prošle godine. Ali, tandemi se prave na terenu. Košarka se igra sa pet igrača, to nije individualni sport. Kalina je vrednost ove reprezentacije", kazao je selektor.

Đorđević je u toku prošle sezone kritikovao Kalinića zbog ponašanja na terenu, razgovora sa sudijama i dobijenih tehničkih grešaka, a novi igrač Fenerbahčea je i na evropskom šampionatu dobio tehničku.

"Pre šest meseci sam ga javno kritikovao i rekao da mora da prestane da priča sa sudijama. Na tome mora da radi, nema veze što je dobio tehničku, odmah je zamenjen, ali i vraćen posle dva minuta. Svi su grešili i te greške treba da eliminišemo", rekao je Đorđević.

Srbija je na Evropskom prvenstvu zauzela četvrto mesto, a jedine poraze zabeležila je u polufinalu i utakmici za bronzanu medalju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Wednesday, 23.09.2015
13:31

Kalinic je vrednost, Djordjevic je prednost:-D

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 23.09.2015
15:26

vrati ..... ... kalina

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Wednesday, 23.09.2015
17:53

Skidam ti transparent sa tribine, budi fin i gledaj kosarku Hahaha

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 23.09.2015
16:58

Da je Kalinić samo malo bolje odigrao,mi bi osvojili medalju!!!