Kalina i Bogdan osetili ''grmljavinu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.10.2015.
12:20
Izvor: Sportske.net

Fenerbahče doživeo ubedljiv poraz u nastavku američke turneje. Oklahoma prejaka za ekipu Željka Obradovića.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Posle trijumfra nad Briklin Netsima pre par dana, Fenerbahče se znatno lošije proveo u duelu sa ekipom Oklahoma Tandera.

NBA ligaš je slavio veoma ubedljivo, rezultatom 111-81, a pitanje pobednika je praktično bilo rešeno već posle prve dve četvrtine, kada je domaćin stekao dvadesetak poena prednosti.

Dion Vejters sa 19 i Rasel Vestbruk sa 16 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a odličan je bio i  Kevin Durant sa 13 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.

U Fenerbahčeu najefikasniji Čeh Jan Veseli, a što se tiče naših reprezentativaca, Nikola Kalinić je odigrao 26 minuta, upisao 10 poena, pet skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, a Bogdan Bogdanović je za 29 minuta upisao pet poena, pet skokova i četiri asistencije.



Evo i svih poena Jana Veselog...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lincolnusa Gamasd
Saturday, 10.10.2015
22:16

kakve koristi svi mi imamo od toga ;)

avatar
Lasana
Saturday, 10.10.2015
13:35

Da se ne zezamo, Oklahoma je ove godine glavni favorit za titulu uz San Antonio. Za razliku od prethodnih godina, sada imaju veoma dobrog centra. Durent klasa, zeljan kosarke, Vestbruk nikad bolji. Fenerbahce se sasvim dobro pokazao protiv Bruklina, verujem da bi bez problema pregazili Šarlot, Filadelfiju ili Orlando. Trenutno najjača ekipa u Evropi, bez premca.

avatar
Return 0f the king
Saturday, 10.10.2015
15:48

Bez zezanja, nisu. Golden Stejt svi zaboravljaju iako su sampioni, Kipersi imaju nikad jacu ekipu. Sto se istoka tice, zna se. Cim imas Lebrona u ekipi, mozes da osvojis titulu. Ali mislim da Sparsi ove godine nece imati problema.