Kalina: "Bobi i Điđi rešili meč"

Autor: Beta Beta
petak 18.05.2018.
21:32
Izvor: Beta

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić rekao je večeras da je očekivao tešku i neizvesnu utakmicu, kao i da ga raduje što se njegov tim plasirao u finale Evrolige.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Mi smo naš deo posla odradili, sada čekamo protivnika. Nije bila lepršava igra. Nismo uspeli da igramo prelepo, ali ovo je fajnal-for, igra se čvrsto... Uspeli smo malo na iskustvo, malo na znanje da dodjemo do finala. Bitno da smo u finalu", rekao je Kalinić novinarima posle utakmice.

Fenerbahče se plasirao u finale Evrolige, pošto je večeras u prvom polufinalu u Beogradskoj areni pobedio Žalgiris sa 76:67.

"Znali da će igrati čvrsto, tako igraju cele godine i na to smo morali da odgovorimo, Uspeli smo u tome, naterali smo ih na izgubljene lopte, ali smo dozvolili previše ofanzivnih skokokva... Ipak, uspeli smo da prevagnemo meč na našu stranu. Bobi Dikson i Luidji Datome su odigrali sjajno i rešili meč", rekao je Kalinić.

On je rekao da je lepo što se fajnal-for Evrolige igra u Beogradu, ali da ne želi da razmišlja o tim stvarima, već da bude koncentrisan samo na teren.

"Ne volim da razmišljam o tim stvarima. Želim da budem koncentrisan na teren. Malo je drugačije što igram na domaćem terenu, ali pokušavam da budem koncentrisan na utakmice. Lepo je što je ovde", rekao je Kalinić.

Fenerbahče će u finalu Evrolige u nedelju igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kom se sastaju CSKA iz Moskve i Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke