Kakve veze ima KK Crvena zvezda sa Kangom? Delije imaju razlog za nezadovoljstvo?! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.12.2017.
21:47
Izvor: Sportske.net

Zvezda vodi na poluvremenu, Delije ipak imaju razloga za nezadovoljstvo.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde ugostili su večeras Igokeu, a na poluvremenu vode rezultatom 48:38.

Ipak, i pored toga, pojedini navijači Crvene zvezde izdvajaju loše odluke trenera Alimpijevića, dok drugi ističu da su kritike neopravdane.

Zanimljiv je bio i "tvit" o poređenju igre košarkaša Crvene zvezde u ABA ligi sa partijama Gelora Kange u fudbalskoj Superligi Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Tuesday, 05.12.2017
00:53

Naravno da treba ostaviti Alimpija, bar do kraja sezone, ali ljudi NE MOZETE ga porediti sa Radonjom jer nisu isti tip trenera. Radonja jeste imao tezak pocetak, ali se vidila ideja, forsirala se neka igra, jaka odbrana. Kod Alimpija mi se ne svidja mnogo stvari, ali sve se to moze srediti. Prva stvar je odbrana koja je generalno vrlo losa. Pik se brani ocajno, i Lesor i Jovanovic su ocajni defanzivci, narocito Lesor, koji cesto izadje na pleja (koji k tu radi, ni sam ne zna). Druga stvar je ocajno gradjenje kosa, kad Pero nije na parketu. Treca stvar je to sto precesto zavisimo od trojke, nema izgradjenih napada, ili se ceka ispad u protivnickoj odbrani ili sut za 3. Naravno Alimpije ima i mnogo dobrih stvari, jer Rocesti i Bjelica bi ovako kod Radonje igrali samo na treningu. Vidi se da vjeruje igracima, daje im slobodu, ne ogranicava ih previse. Prebacivanje Davidovca na pleja je takodje odlican potez. Lazic kod Alimpija nikad nece igrati kao kod Radonje, jer je to bio njegov sistem, ali isto tako Rocesti kod Radonje nikad ne bi bio dobar koliko je dobar kod Alimpija, Ono sto hoci da kazem je da su njih dvojica skroz razliciti treneri i zato ih ne treba porediti. Obojica imaju svoje mane i prednosti i treba istrpiti Alimpijevica,

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 05.12.2017
17:45

Alimpijevic bi recimo sigurno bolje vodio GSW od Radonje,ali Zvezda ne da nije GSW,vec bi od ovog jadnog Cikaga izgubila 50 razlike. Ne mozes forsirati ran and gun kosarku sa igracima kojima je sut za 3 ispod 30%.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 05.12.2017
00:04

Alimpijevicu dati otkaz i pojacati se... Najveca prevara nase kosarke u poslednjoj deceniji

avatar
RUSKI CAR
Tuesday, 05.12.2017
00:52

Ti košarku pratiš poslednje 3 godine, a pričaš o poslednjoj deceniji. Veze ti nemaš!!!

avatar
Escher
Monday, 04.12.2017
22:55

A kad je dosao radonja sve je islo kao podmazano aj vazi... Pustite coveka da radi pa onda sumirajte utiske na kraju sezone...

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 04.12.2017
22:53

Pa ja to stalno pisem. Alimpijevec je glup! Covek nema jednu jedinu akciju,da nemamo trenera bolje bi igrali.

avatar
indija durot
Tuesday, 05.12.2017
00:20

lupetas,kad moram tako da ti napisem

avatar
RUSKI CAR
Tuesday, 05.12.2017
00:54

Ovakve komentare odobravate kad napiše za coveka da je glup, a meni 80% komentara ne odobravate samo zato što kritikujem nečiji rad, a pri tom nikog ne vređam.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 05.12.2017
00:34

Ma jeste kako nije,mi igramo run and gun kosarku sa igracima kojima je % suta za 3 manji od 30% 😂😂😂 pa ne mozes gluplje igrati,ali bas ne mozes.