Kakve reči hvale na račun našeg Nikole Jokića!

Autor: Beta Beta
utorak 02.02.2016.
13:44
Izvor: Beta

Ovo je potvrda koliko je srpski košarkaš cenjen u NBA ligi.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun rekao je danas da ne bi menjao novajliju u timu Nikolu Jokića ni za koga na svetu i dodao da je on poseban talenat.

"Sjajna igra u današnjoj utakmici. Kad god pomislim da je dostigao maksimum i da nema šta dodatno da pruži, on pronađe način da me impresionira. Možemo pričati i o drugim mladićima u ligi, koji su takodje talentovani, ali ne bih ga menjao ni za koga na svetu. On je poseban mladić i poseban mladi talenat. Biće sve bolji kako postaje snažniji", rekao je Meloun.

Srpski košarkaš je u sinoćnoj utakmici predvodio Denver do trijumfa nad Torontom od 112:93. On je postavio rekord karijere u NBA ligi, pošto je postigao 27 poena, uz 14 asistencija i četiri asistencije.

"Kada sam došao ovde nisam mislio da ću igrati, ali sada imam trenerovo poverenje i gledaću to da iskoristim na najbolji način, da nastavim sa ovakvim igrama", rekao je Jokić.

Jokić se nalazi u usponu forme. On je na poslednjih pet mečeva ostvario četiri "dabl-dabl" učinak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Tuesday, 02.02.2016
17:29

Kakva smo mi zemlja bože dragi pa u sportu nam nema niko ravnog. U fudbalu mladi prvaci sveta vaterpolo prvaci sveta novak đoković najbolji teniser svih vremena vicešampioni u košarci na olimpijadi nema veće sportske nacije u svetu. Ovo je za jedan veliki ponos

avatar
Tuesday, 02.02.2016
15:57
avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 02.02.2016
15:39

Najbitnije je da trener u njega veruje i da ima njegovu punu podršku, nakon toga ide to što igra u ekipi koja nije siledžijska, već jedoj ''finoj'' promišljenoj ekipici koja će rasti kako godine budu prolazile. Joka, Jusuf, Mudiaj i Heris, sve momci mlađi od 22 godine su svetla budućnost, plus na njih Denver ove godine ima jednog TOP10 pika i još dva pika prve runde koji će biti od 15 do 25 mesta, tako da - može to da bude paklen tim kroz 2-3 godine, ako budu nastavili da igraju timsku košarku. Minesota radi sličnu stvar na draftu, ali igraju divlju, neobuzdanu, siledžijsku... odvratnu košarku gde LaVin i Vigins šutiraju u petoj sekundi napada, okrenuti leđima košu, ako im se tako ćefne u tom trenutku.

avatar
Thierry Henry
Tuesday, 02.02.2016
15:28

14 asistencija i četri asistencije to je 18 asistencija. :D

avatar
bagra
Tuesday, 02.02.2016
15:10