Kako su Muta Nikolić i ''gospodin Miler'' pohvalili jedan drugog posle pobede nad FMP-om

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.10.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Crno-beli su sinoć ostvarili prvu pobedu ove sezone i posle meča bilo je primetno da je raspoloženje odmah na većem nivou.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle dva minimalna poraza od MZT-a i Mornara, Partizan je sinoć na svom terenu savladao ekipu FMP-a sa takođe minimalnih 87-84.

Patrik Miler je sinoć prikazao još jednu odličnu partiju i već pokazuje da je pravo pojačanje za Partizan. Posle utakmice, trener Miroslav Nikolić mu je uputio pohvale za ono što je prikazao, uz opasku da ima još stvari na kojima treba da se radi kako bi sve izgledalo mnogo bolje.

"Nestrpljivi smo u napadu, ali gospodin Miler je poseban igrač. Vuče kontru ali je uvek ispred ostalih igrača'', konstatovao je, između ostalog, Miroslav Nikolić.

Naravno, zadovoljan je i Miler, koji je takođe pohvalno govorio o svom treneru.

''Dobra utakmica, kao tim smo bili fokusirni. Znali smo koliko nam je bila potrebna pobeda i osećam da smo borili. Prethodne dve utakmice je bilo trenutaka kada smo dobro igrali, ali sada smo želeli da tako bude svih 40 minuta.

Da igramo jako i zajedno. Trener je odlično vodio utakmicu, želeli smo da pratimo ono što je tražio od nas", izjavio je Miler.

U prilogu je sinoćnja konferencija za medije, objavljena na Partizanovom Youtube kanalu.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Monday, 09.10.2017
10:35

Samo on i NWG su igrači kakvi zaslužuju da igraju za najveći KK na ovim prostorima.Ostalo je sve teški prosek ili ispod proseka..Dobra petica je neophodna..

avatar
babaroga
Sunday, 08.10.2017
14:40

Ti mene zovi serdare a ja cu tebe vojvodo...

avatar
Dragonkš
Sunday, 08.10.2017
12:49

Jos uvek je to slabo za renome Partizana