Kako se stvari začas promene, kritike za Kokoškova, svi se setili Saleta! (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 23.02.2020.
19:22
Izvor: Sportske.net

Srbija je neprijatno iznenadila u drugom kolu kvalifikacija za Eurobasket.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Nakon ubedljivo trijumfa protiv Finske, sjajne igre u odbrani i lepršavosti u napadu, reprezentacija Srbije je doživela poraz već u duelu sa Gruzijom, tri dana nakon otvaranja kvalifikacija i debija novog selektora Igora Kokoškova na klupi nacionalnog tima.

Naturalizovani Amerikanac Mekfaden nam je ubacio 33 poena, 10 manje dodao je Šermadini, dok su sa druge strane dva jedina raspoložena košarkaša u našim redovima bili Jaramaz i Avramović.

Imali smo i napad za pobedu ili produžetak, Rade Zagorac nije pogodio ni obruč, posle nas je pomenuti Mekfaden dotukao sa linije za slobodna bacanja.

Na društvenim mrežama već pljušte kritike na račun novog selektora i njegovog stručnog štaba, mnogi se pitaju zašto je odgovornost u poslednjem napadu dobio Zagorac, koji je do tog trenutka imao četiri poena i 0/5 za tri.

Odmah su se ljubitelji košarke iz Srbije setili i Aleksandra Đorđevića, koji je bio oštro kritikovan nakon petog mesta na Mundobasketu u Kini.

Baner












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 24.02.2020
11:12

"Kokoskov pogresijo u centrima ,sto nije zvao Dusana Ristica???"
Je l moguce da su vam ovakvi komentari iole relevantni? Imate li neke kriterijume?

avatar
Branislav Nisevic
Monday, 24.02.2020
09:52

Mislim da je greska sto Kokoskovu nije sugerisano da uzme Davidovca koji ima i visinu i odlicnu odbranu igra. Bar bi 30% neutralisao crnca a i pomagao da udvaja onog njihovog centra. Isto tako je napravio Djordjevic gresku sto nije uzeo Kalinica na S P

avatar
Čeki
Monday, 24.02.2020
01:13

2 komentar je objasnio > "klasicna twitter procena trenera", u prevodu ne obazirati se na njihovo misljenje jer se vidi da ljudi ne znaju o kosarci. Ali, jedino sto mi je smetalo i pre svega ovoga je samo pozivanje Rade Zagorca u ekipu jer i navijaci Partizana sami kazu da Rade kida na pocetku sezone i posle polako, malo po malo, opada u formi i na kraju ga nigde nema. Tako da sve mi je bilo ok od igraca sto su zvali, ali Rade sto je pozvan mi nije jasno.