Kako se Lončar proveo na derbiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.03.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaški reprezentativac Nikola Lončar prisustvovao je u nedelju gradskom derbiju u "Pioniru" a evo delića atmosfere koji je podelio sa svojim pratiocima na "Tviteru" i "Instagramu".

twitter.com/nikolaloncar
twitter.com/nikolaloncar

Povezane vesti

Momak koji je sa KK Partizan osvoji tutulu prvaka Evrope a potom napravio sjajnu karijeru u nedelju je bio uz svoj bivši klub.

Nikola Lončar večeras je sa tribina bodrio Partizan NIS u duelu sa Crvenom zvezdom Telekom a nakon utakmice sa pratiocima na "Tviteru" i "Instagramu" podelio je delić atmosfere iz "Pionira".

Za mlađe košarkaške poklonike koji tek sada ulaze u materiju valja napomenuti da je Nikola Lončar nosio crno-beli dres u dva navrata, u periodu od 1989-1995, odnosno u sezoni 2005/2006.

Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je srebro na OI u Atlanti, zlato na Mundobasketu u Grčkoj, odnosno zlato i bronzu na Eurobasketima u Španiji i Francuskoj.

Nikola Lončar govorio je o svojoj karijeri za naš portal pre svega nekoliko meseci a ukoliko ste propustili priliku da čitate o tome to možete uraditi OVDE!

⚫⚪ 😊

A video posted by @nikolaloncar on Mar 1, 2015 at 12:48pm PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke