Kako je Novica reagovao kada je dobio poziv reprezentacije?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.02.2020.
22:19
Izvor: Sportske.net

Novica Veličković je iznenađujuće na spisku igrača koji će igrati za reprezentaciju.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Kada je Igor Kokoškov objavio spisak igrača koji će igrati za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama protiv Finske i Gruzije, svi smo bili iznenađeni imenom Novice Veličkovića.

Kako je 34-godišnji kapiten Partizana reagovao?

"Načuo sam nešto kroz priču da postoji mogućnost da budem na spisku, ali u suštini nisam mnogo razmišljao. Ponavljam, drago mi je što sam dobio poziv. Nisam uostalom više ni u godinama da se preterano uzbuđujem, ali da sam bio iznenađen - bio sam. Lepa je to stvar, čast je igrati za svoju zemlju..."
, rekao je Novica za "Sport klub".

Imaće Novica svoju ulogu u ekipi Igora Kokoškova kojeg poznaje od ranije, a veoma mu je drago što će raditi sa Dejanom Milojevićem.

"Igora znam kroz rad u NBA i nacionalonim selekcijama u Evropi, a Miloje je neko ko je sa mnom od početka moje karijere i sa njim sam konstantno na vezi. Šta se od mene očekuje? U suštini, kad imaš iskusnog igrača znaš šta od njega da očekuješ. Od mene svi treneri uglavnom slične stvari očekuju i ono što ja nosim sa sobom. Moje igračke osobine manje, više svi znaju. Tu sam da pomognem i nema mnogo priče", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke